Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
😊😊😘😘❤️❤️🧚‍♀️🐉❤️❤️
Spremio sam evo sve pisane riječi i umotao ih u jedno čisto ,preživjelo srce. Tajnu svih tajni čuva mi jedno vrijeme, ono gdje sam bježeći od oluje naletio na tebe. Puše od jutros ,kiša će . Pred očima svijet jedne zapisane završnice. Ljubav mi nježnošću srce puni Bože koliko je posebno i toplo sada dok kilometre daljine moje misli vole..... tebe daljino moja najbliža.
😊😊😘😘❤️❤️🧚‍♀️🐉❤️❤️
❤️
Evo dajte meni pola stana da zivim sa svim baustelcima tog projekta i eto me vec sutra..
proizvodiš kolače, sebi odvojiš šlag, a radnicima ne daš plaću ni za kifle. pa moraš propast ili uvest migrante da ti rade za dvopek. ali to more dok migranti ne shvate da se od dvopeka nemere preživit. pa kad ni to ne bude moglo onda daš migrantima za hljeb, a bivši domaći radnici u međuvremenu il odselili u "eu" ili se iskorijenili jer jer nisu imali hljeba za život i razmnožavanje.
Šta ono bi sa prenaseljenosti planete? Cccc
Dokle je naš Buroj Ozon na Bjelašnici, zna li se šta?
Zašto ne Bošnjaci, pa Malezija je svakako muslimanska zemlja!?
Samo gola priroda , sa jednik katom, sve preko toga narušava sve..
de meni bacite barem 100 000 eura vraticu ala'mi.
Naselite u njega Rohinje!