Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što fali, baš su nenametljivi!
Meni nisu losi....cak pokusaju nesto i na Engleskom.
Ja pak Francuza u Parizu nisam vidio....
STA DA BUDU GOSTOLJUBLJIVI? JEDNA BUDALA ZAKACILA KATANAC NA OGRADU HISTORIJSKOG MOSTA U CENTRU PARIZA NA SENI, HRPA BUDALA URADILA ISTO, MOST SE SRUSIO OD TEZINE KATANACA.
...u stvarnosti, samo se ograda nagela :)
Negostoljubivi Paris ima 70 miliona posjeta godisnje i cini mi se da je najposjeceniji grad svijeta Ocigledno da ni ta gostoljubivost ne igra tokiku ulogu kao sto joj mi pridajemo znacaju
Možda su se zato tako i uobrazili jer ih bez obzira na ponašanje ionako posjećuje toliki broj turista
Francuska ima 85mil (2013). posjeta godisnje, Pariz nikako 70....Najvise posjeta biljeze Bangkog i London sa oko 15 mil. Pariz je na 4-tom, 5-om mjestu.
Kako sam drmo prije 10 godina u Parizu!!!!!!
trebali biste biti bolji prema svojim gradjanima islamske vjeroispovjesti mamu vam yebem smrdljivu
Ah, ironije li..
Ma džaba ti je sve, to je Francuz/skinja, to ti neće na engleskom progovoriti ili te razumijeti (čak i kad ga znaju) pa da ti hitnu treba zvati XD
lose si informisan
...i ne bili tersli kad im 365 dana godišnje turistička sezona..