Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zamisli tek u prvim danima ko je služio JNA kada se na USTAJ VOJSK-O u trenutku dok se izgovara zadnje slovo moralo skočiti iz kreveta koji je to bio šok za mozak.
ili si glup...ili nisi svjestan situacije u kojoj zivis...ili imas roba iza sebe da ti radi (otac,majka) pa se mozes izlezavati 35 minuta...
koga su pritisle nedace i jadi.....dovoljno mu je i 36 milisekundi....
Znaci kad se izlezavas 35 min, kazes jos samo minutu.
Zavisi gdje se nalazis(u kom mjestu/hotelu) i kako su zidovi izolovani. U Seheru, na sabahu, iz dubokog sna, odjednom ko`svijeca u krevetu:)