Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas ŠEFE, KAD CE PLATA ZA ZADNJA TRI MJESECA ?
Za neke je to tek prva :)
Suti bolan hermoso,dosta sto se radi jos bi i platu na vrijeme :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovaj "Schawbel" pojma nema kako se to radi kod nas.. ujutro se dođe na posao pa krene: - prva kafa od 08:00 do 09:00 - pa prva pauza za doručak od 09:00 - 10:00 - pa druga kafa od 10:00 do 11:00 - pa telefoniranje familije od 11:00 do 12:30 - pa smišljanje šta napraviti za ručak od 12:30 do 13:30 - pa druga pauza od 13:30 - 14:30 - pa runda trača i ogovaranja kolega na poslu (mahalanje) 14:30 - 15:30 - pa spremanje da se krene kući 15:30 - 16:00h (ovo se naravno odnosi na državne isnstitucije pošto najviše zaposlenih u BiH ima u državnim institucijama.. ) Kod privatnika je slika drugačija i to možeš ovako shvatiti: iscijedit će te kao spužvu i kada nađe mlađeg za manje para daće ti otkaz.. Haj zdravo Švabel kada nađeš načina kako da ovome staneš u kraj, javi..
sa sabitom baš sve brije i sada i prije
Im'o sam "srecu" prije 6 godina pripravnicki odraditi, i glavna uzrecica na zadatak ili prijedlog nadredjenog je bila "Mislis", valjda sam radi toga od tada na birou, Mislis?? :))))))
hahahahahaha ovaj clanak nije adekvatan za naše tržiste rada kod nas je više robovlasnicki sistem
kod nas ti je sistem zatvori u 8 pa pusti oko 10 ili 11 da stignu zadnji tramvaj i po mogucnosti drži ljude bez pauze za obrok
Prodajem cetverosoban stan ( 130 kvadrata) na kosevskom brdu,dvoetazni,renoviran,cijena 190 000 maraka
pa valjda i radnik ima neka prava,ccc po ovom vasem samo treba sutit i radit,jes li vas ovo privatnici natjerali na clanak.budale
Pranje mozga jadnim radnicima glupim savjetima Najveći krivac za teško stanje u kojem se nalaze ljudi BiH su stranke vladajuće sedmorke zajedno sa njihovim familijama. To vam je piramida korupcije i zla. Kada radnik bude imao neka prava tada treba radniku saopštiti i njegove obaveze a do tada mi smo robovi a robovlasnici uzimaju sav kajmak sebi. Podržavam svakog čovjeka iz BiH koji ne želi i koji na sve moguće načine izbjegava plačanje poreza. Ja kad uđem u radnju, uvijek insistiram da mi se ne kuca račun.... To naravno nije moguće na mjestima gdje lova ne ide našem čovjeku već izvan granica BiH - strane firme... PDV - što ga manje platite - manje imaju para uhljubi na vlasti My 5 cents :)
sve sam to izgovorio i nista...wtf
Poslušajte ove savjete! Oni zlata vrijede!
Nećeš dobiti top komentar mrš
hahahaha stvarno je onaj internacionalac idiot dan noć samo bljuvotine piše da bude na top komentaru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u mojoj firmi mozes reci sta god hoces, jedino direktor nevoli da mu jeb*emo dijete i majku dok je on tu....ali isto tako on nama moze da kaze sta god zeli, bas juce mi j*ebe kompletnu familiju....
da dodam i to preko telefona....
Imate jako prisne odnose moze se zaključiti :)
Kojem poslu?
Preseravanje :)
Svaka cast autoru clanka :)
У Федерацији Босне и Херцеговине не смијете спомињати ових 5 реченица уколико сте Србин. -Волим Републику Српску. -Република Српска је моја отаџбина -Убио сам се са сланином јутрос. -Ја се зовем Марко Краљевић -Сарајево је Џалалабад-Сарајстан.
a obnruto i u republici S.....
u rs-u nema ko da nesto krivo kaze, jer su sve poklali i pobili
ovo ko da je autor i veliki stručnjak crnkić pisao :D:D