lifestyle
0

Obnovimo Romansu

plaćeni oglas
Želite uživati u Danu zaljubljenih? Želite obnoviti romantiku u vašem životu? Započnite obilježavanjem Valentinova sa onim koga volite. Zapamtite Valentinovo.

Sitni detalji ponekad su najvažniji u stvaranju lijepih uspomena i specijalne atmosfere. Da li znate da su arome moćni pokretači emocija i uspomena? Ljudi prepoznaju više od 10 000 mirisa, od kojih mnogi mogu izazvati različita osjećanja.

Romantično raspoloženje je najpoželjnije za Valentinovo, a Camay Romantique pravi je katalizator takvog raspoloženja za dan zaljubljenih. Izaberi Camay Romantique i putem njegove arome ćeš izraziti svoja osjećanja i strast bez i jedne riječi.

Camay je mali ali važan detalj koji trebate za Valentinovo. Zadovoljite sebe Romantique sapunom i gelom za tuširanje, a oni će vas inspirisati da neprekidno obnavljate ljubav sa vašim partnerom:

Možete prirediti romantičnu atmosferu u kući uz pomoć aromatske terapije, šampanjca ili francuske muzike; Zajedno možete doživjeti trenutke užitka u novim situacijama: igrajte se igre riječima i probajte sastaviti riječi koje se odnose na ljubav;

Čak i ako ste odsutni možete ga iznenaditi: počnite pjevati „I just call to say I love you“ i nazovite ga. On će uživati slušajući pjesmu;

Specijalno prečišćena aroma francuskih parfema u Camay-u je moć koja će vam podariti uspomene koje i želite za Dan zaljubljenih. Ponovno otkrijte neodoljivu moć zavođenja i budite atraktivni onome koga volite. Naglasite detalje vašeg stila, pokažite vašu elegantnu prirodu, izrazite svoje emocije i strast, budite nježni ili jaki, moderni i u stilu, atraktivni, iznenađujući ili avanturistični. Jednostavno izrazite svoja osjećanja!

Obilježite Valentinovo. Budite romantični na najromantičniji dan u godini. Napravite nezaboravnu noć uz Camay Romantique jedinstveni miris. Izrazite svoja osjećanja bez riječi, putem mirisa senzualnosti i strasti. Slavite Ljubav!