Nova kampanja u Indiji
32
Nema kupatila - nema mlade
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I u bosnjakistanu ima vise dzamija nego WC-a i kupatila, pa sta. Oni koji su se uselili u srpske stanove nikad do tada nisu ni vidjeli uredjen WC, mislili su od WCsolje da je vrelo pa su iz nje pili vodu dok im nije objasnjeno da da poslije sr@nja treba pustiti vodu.
ma ovi hindusi su nenormalni,kupaju se u rijeci u koju bacaju leseve,btw to im je neki sveti ritual,fuj!
poganceri
nismo ni mi daleko, da nas je koji milion više bili bismo DRUGI NAJVEĆI OTVORENI TOALET kod nas bespravno izgrade viletine LIDERI našeg društva, pa bez priključaka istresaju otpadne vode i unište milijardu godina staro djevičanski čisto vrelo bosne. kod nas svijet toliko NIJE naučio na toalet da USRED BOLNICE začepe odvod bacajući GAĆE u wc šolju - mislim da smo u tom pogledu ISPRED indijaca
najprljaviji i nasmrdljiviji ljudi koje sam ikada sreo, moras zacepiti nos kad trebas proci pored njih.
ovo i srbi trebaju uvesti da im ne bude vise moto SRBI DISMRRRR
A sto se majketi trebaju stidjeti sto seru pod otvorenim nebom, To je najprirodnija stvar na svijetu...
GLUPI INDIJCI !