Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da je to normalno i prirodno za zene. I bolje je tako. Dakle dok puše mogu da misle sta ce za rucak napraviti :) :)
Zna li mi neko reci sta znaci \"ubrzajem\"? Neka nova gramatika? Ili tek Arzijina pismenost od 30% na 12% sa tendencijom opadanja?
Sjooo sto si se i ti zado, da nes mozda da ti dadnu udarnicku znacku ko A liji, Sirotanovicu, tom A liji, a sta bi onda jos frajeru? Hos svoj portret na deset kermica?
ja zapalim,guzim,znojim se,javim se i na telefon,ubrzajem,stanem,svrsim,sjednem,odmorim pa jos jednom sve is pocetka pa vi novinari se pravite tupavi ko limena tava.zasto me niste dosli i pitali,provjerili i se ne blamirali?medzedi
Odavno je poznato da zene imaju vecu sposobnost da obavljaju vise poslova istovremeno (multitasking), dok muskarci imaju bolju koordinaciju i orjentaciju u prostoru. Sto se tice voznje, slijedeci logiku, zene su pazljiviji vozaci i manje su sklone udesima, amuskarci su samouvjereniji za volanom, te malo i agresivniji, sto ih, jeli... prirodno, cini sklonijim eskapadama na cesti i, na zalost , udesima. Zar se oko tih opcepoznatih cinjenica uopce isplati nervirati? To je tako. To je ljudska priroda. Sta ima o tome vise da se razglaba?! Ne kontam...
Neka tebe sta? \"testirju\"??? Ti si već pao. Ne znaš disati i pisati u isto vrijeme...
http://www.youtube.com/watch?v=4cCtoPmeaHo
ma nidze veze
Sra..E nekas testirju mene... mamu im...
Ralf, zijančeru jedan, opet misliš donjom glavom. Hajde pohiti kući.Napravila sam ti kljukuše.
..paa kako nece biti vishe udesa sa muske strane,kada je 100x vishe muskih vozaca :D
Nista vi ne radite, samo mahala, kafa, cigara, trac jedino vam uspijeva da svrsavate tri puta od jednom,
zato i kazu glup kao racku.
JEDNOSTAVNO MARŠ
Zene su bolje za volanom od muskaraca,a vi muskarci to ne priznate,dokaz saobracajne nezgode koje pravite.