Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa koji k.rac onda uopste nose te niskoprofilne pantole. ili sto ne obuku neku vrecu na sebe da se nista ne vidi.ovo je totalno glupo,ovo je pljacka! sad ce pocet marketing morate imati ovo ono i zene ce pocet bacat pare na ovu glupost koja im nista nece donijet a mnogo toga odnijet. tj pare i paznju muskaraca ce im odnijet hej ti kimberli bruer ti si obicna ubleha okrili smo te!
Mene interesuje kako ce se oprati sa ovim, odlijepiti pa zalijepiti ili je nesto na bazi plastike pa nemoraju skidati ili sta ako se zalijepi toaletni papir kod onih sto ne peru.
haj ne zaj.eb.avaj
Revolucionarno otkrice!
Evo...samo za PN i sve dame bez crtoguzne zakrpe...otpjevacu jos jednom na bis!!! :)))))) http://www.youtube.com/watch?v=MgNkJfTfHa4
meni je tebe sad zao :(
u kojoj primitivnoj sredini ja zivim...
@ Ekrem - ma ne, sve smo mi cedne, mi ne znamo da se nama t vidi. jadni vi muski sa nama :)) de pusti nam je jednom :)) poso kuca posoooo
jaooooo kako ce ljudi za koju godinu postati jedna od manjeinteigentnih vrsta a majnuni ce da nam mjere IQ
zavisi kome...
hiljadu puta
Ma bezze ovo.Bolje da viri linija, ne?
Ahh, da...zaboravih reci...ja O o tom nista ne znam...a kako da znaaam...nista ne znaaaam....poso, kuca....kuca, posoooo....:))))
Pa zar dame upravo zato i ne nose pantole niskog struka? :))))
Ima li sta da skrije moju ogromnu kobasinu....sumnjam,sumnjam