Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veca dama od sponzorskih kalaštura iz Baolija, Taverne i Monarcha
Divna gospodja Hatidza. Ima to nesto u starijim ljudima znaju se srediti i to kad se srede to je sve nekako lijepo, kulturno i izaziva ti toplinu oko srcao divljenje. Ima i medju nama mladjima takvih momaka i djevojaka ali takvi su manjina jer se danas prirodnost i trud ne cijene vec se gleda robna marka i novac.
obično kad neko dodje sa strane ima tu neku želju da se ističe dokazuje galami privlači pažnju na sebe
Sarajevska dama iz Dervente sve receno
Sarajevo je prihvatilo. A vi ne prihvatate nikoga. Hadalji
@Burbon primjetio sam kod pojedinih Sarajlija da imate te komplekse pravi, lazni i da se gleda prema porijeklu unatrag 200 godina. Valjda je Sarajevo bilo centar SRBiH i privlacilo ljude kao privredno srediste.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni bude drago vidjeti starije osobe koje pronadju srecu u ovakvim hobijima. Izuzev socijalnih slucajeva kojih, nazalost, ima mnogo, poznajem mnoge penzionere koje djeca paze, zdravi su relativno, imaju sve sto pozele, a oni i dalje nesretni i samo zanovijetaju jer ne znaju kud ce od sebe i dosade. Ovo je zaista fino, gospodja se voli sredjivati i uziva u tome, sebi ispuni dan. Cesto je sretnem i bude mi toplo oko srca. Nek je ziva i zdrava jos puno godina.
Lijepo!
Jel realno da su ovi clanci na Klixu?
Ma da opustencija, dobra sam sa 80 i u prekrojenoj kucnoj haljini :-D. Samopouzdanje na nivou
sarajlija nije titula nego simbol merhameta ,srdacnosti prema drugima i kulturi ,kad polozis ta tri uslova stices zvanje sarajlije ma odakle bio
Dobro je pa jos ima normalnih ljudi ko sto je ova gospodja.
jao naslova
Bošnjačka dama Hatidža koja živi u Sarajevu, rodom iz Dervente, zasjala u kućnoj haljini i cipelama od 40 KM. Tako treba da glasi naslov. Ne dozvolite da vas dijele, svakako su sve podijelili.
♥️♥️♥️♥️
najviše u sarajevu sandzaklija koji se kidnuli iz svojih selendri, krava,koza,pestera, poljskih wc
Poserem ti se na vascijelu dijasporu.
extra ! 🤩
Ma nek' su one nama lijepe, zgodne, sretne i nasmijane, ali evo pola godine su nam glavna vijest. Imamo mi još dama sa stilom uz to su i doktorice, profesorice, naučnice i advokatice.
Rodjen sam na Pozarikama, odrast’o u Chicago. Pitam se gdje nestadoše dame sa šatorima na glavi? Ne vidim ih na slikama sa protesta iz Gradačca niti sa filmskog festivala iz Saraj’va.
Divna gospodja! 😍
Hatidza idi lezi ,spavaj odmaraj. Gluho je doba