Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je ovde lud,ja sto ovo citam ili klix sto objavljuje.......pa za ovo im nije trebalo nikakvo istrazivanje...........
a pogotovu ne ponoviti istu "vijest", oh, pardon - istrazivanje od prije deteak-petnaest dana... ma, klixu je i ovo otkrice u 21. vijeku! nadolaze, polako... a kako si mi ti?
nikad bolje uGori vakat :)....nekog posla na sve strane,nista se ne stize,ali me drzi cinjenica da od 19.12 nastupa pun mjesec raznoraznog alkohola i gastronomskih specijaliteta.svake godine se u ovom periodu udebljam najmanje 3-4 kg...........kako si mi ti,sta ima novo kod tebe?kako je prosao napad na bolje radno mjesto:)?.........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Muškarci zapravo više vole prosječno privlačne žene, to što traže one senzacionalne je da bi impresionirali druge muškarce.
Pa to je činjenica, osvrni se malo oko sebe. Većina ljepotana i izrazito inteligentnih i ostvarenih muškaraca ima "prosječne" žene, dok osobe sa kompleksom niže vrijednosti traže neki "trofej" koji, ruku na srce, osim vanjskog izgleda nema šta da ponudi. Ja lično smatram da kontinuirano treba raditi i na unutrašnjosti i na spoljašnosti. Ne budi površan i ako misliš da si me spustio varaš se ;)
Definitivno, lijepa i pametna je dobitna kombinacija, ali tvoj komentar "tješi se" je itekako površan. U startu si me svrstao u koš kojem ti misliš da prripadam, a pri tome me ne poznaješ. "Muškarce ne zanima ni ljepota ni dobrota, biraju ono što će mrziti a ne voljeti."- Dušan Radović
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ja vala volim djevojke u patikama... U stiklama niti moze trcati,ne moze hodati prirodno,ravnoteza je ugrozena i slicno... Ne nosim ni ja stikle,pa zasto bih trazio od nje da ih nosi ona,vala ja ganjam ravnopravnost,boli me uvo za sve =)
no shit. :3
http://youtu.be/9HRGFVAzPQs mmmmmmmmmmm kako bi joj polizao prstice kao cokoladu haahah
haahah, a vala ni jedna ne zna hodati u njima, sve hodaju kao da ce se usrati
shta ako neka cura ima "juice" tabane... ne mozhe na shtikle... i onda je manje privlachna...
"autor francuskog Archives of Sexual Behaviour online dnevnika" Jao debili nepismeni koji je ovo red riječi? Predlažem da preimenujem FBiH u "Bosne i Hercegovine Federacija".
Eureka jos samo da otkriju zenama da su im one baletanke totalno asexulane nama muskarcima a to nitko da im kaze pa evo da kazem ja...Pogotovo ako obuku kakve uske farmerice a imaju 40 broj noge ma nema stvarno ruzno...izvinite sve zene ali tako je kako je:)
Pardon asexualne brzo kucam:)
Slazem se :D nema gore obuce za zenske. Nemam ni jedne takve! Nikad mi se nisu dopadale. Uzasno izgledaju.
Volim stikle, obozavam stikle, nosim stikle :)
Krstas ne lazem xD ali ja ne nosim stikle da lozim perveznjake !!! nego nosim zato sto volim stikle ! XD
Gde si breee Eleonora pa nema teee
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobro, u jednu ruku ovo je i tačno samo što su sociolozi zaboravili napomenut da nije isto Aria Giovanni u štiklama i Željka Cvijanović.
Jes' lud :)) ahahah
Jeste, gdje znaju hodati u tome, a ne nabadati i hodati k'o na drogama
Kao i obicno evolucijski atavizam u muskom mozgu ili egu,svejedno, Izgledaju bespomocnije,kao laksa "lovina " ,jer su u potpeticama ogranicene! Zato drage dame,samo nosite visoke potpetice radi uzvisenog cilja zvanog muska paznja i pozuda,kome jos trebaju zdrava stopala !
Cuj to.... Hvala do neba na prosvjetljenju. Sta bi mi bez vas : D
Pa cinjenica je da izgledaju zenstvenije. Slicno tako zene vole muskarce u uniformama.
Yesss
kako za koga :-) u svakom slucaju ja im se divim.pogotovo nakon izlaska kako se uspiju vratiti doma a da se ne polome :-)
ne volim štikle i nikad ih ne nosim, ne uklapaju se u moj casual stil,i nikad ih ne bhi nosila samo zbog muškaraca, ako mu ne paše znate onu"idi traži sebi bolju,široko ti polje"haha.