Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da razjasnimo nekoliko važnih stvari. Prvo, realan popust ne postoji (ako ga ima nije značajan). Drugo, cijene svega su u nebesima i ne isplati se skoro ništa ni kupiti. Treće, većina naroda sklapa kraj s krajem i nemaju s čim da kupuju gluposti.
Spuste cijenu sa 200 KM na 190 KM a naprave reklamu kao da dobijes i zenu i stan i auto i traktor i tetku i Hugu i Hugolinu u toj cijeni
@mirche Upravo tak! Ja bih jos dodao i to - sta radi inspekcija? Zasto sve radnje rade kao da je obicni radni dan, a ne Dan drzavnosti, tj. da li ce radnici biti uredno placeni (hoce al u q). Zato mi je posebno drago sto je ovaj petak posebno crn vlasnicima radnji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ostanite kod kuce i ustedjet cete 100%
Citaj nemaju para..Plus lazna snizenja, jest jednako nema prodaje..
Naravno i treba stati na loptu pa ne mogu se dizat cijene za po 200 posto svega. Svi su iskoristili ovo da se ugrade bar malo da bi na kraju nastradao krajnji potrošač. Bilo opravdano ili ne. U isto vrijeme iste te firme koje su poskupile svoje proizvode nisu ispratili povećanje plate radnicima te samim tim i podizanje standarda. Tipična kradja
Ma raspolozeni su oni Al nemaju ljudi para…
Popust od 5 KM na cijenu od 200 KM i neko očekuje kupovinu? Mora da se šalite!
Lažna sniženja i prastare fore gramzivih trgovaca. Sve je manje ovaca za šišanje.
Zna li neko zašto crni petak? Zašto ne crna subota, nedjelja?
Radnja u Alti, trenerke koje inače koštaju 19.95, jučer na crni petak su bile 26.95 😂 Eto toliko, glupi narode, glup sam i ja.
Đe će petak bit crn, tobejarabi!!!
Na zapadu ima popusta i do 70% dok he ovdje cjena zabetonirana...npr..uzmes kosulju id 25€...do kase je 50%..plus neka karta na kupca ...kosulja 7€...to je trgovina popusta a ne ovo..kad trgovac zbog silnih nameta za Uhljebe nesmije spustiti cjenu..Uhlhebarsku .
Bosanac je pametan covjek, samo mu pamet presporo dolazi. Svakog cuda tri dana dosta. Trebala je inflacija 30% i godine guzvi u soping centrima da se skapira da je kod nas Black Friday klasicna prevara potrosaca .. Nema stvarnih popusta nigdje. Vjestacki podignute cijene, vjestacki lazni popusti.
šta je, nisu guske poletile, još ste pustili da narod radi za 25.
Konta sirotinja da ce kupiti 70 inch tv za 50KM 😂😂😂
ko vam je kriv kad vam je vrh karijere konobarisati i kasa u Bingu 😂😂😂
Velika je razlika izmedju black friday u americi i ostatku svijeta. Snizenja su ili smijesno mala ili su stavljene imaginarne visoke cijene na koje ide kao neko ogromno snizenje da bi na kraju dobili realnu cijenu proizvoda iz ranijih mjeseci, nekad cak i vecu nego sto je ranije bila!
1. Ponuda nikakva 2. Cijene i dalje previsoke 3. Popust nikakav
Akcija sa 400 na 250 davno provaljena fora