Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve iste face u ovih zena.
100 eura, max.
Grbic OK! Ova zena ima hladan pogled i velike bokove. Skupljati veoma razlicita zanimanja ne vodi daleko. Ali je i ovo uspjeh, ne treba zaboraviti niti ga nijekati.Jedino sto nece nastaviti. Ona, predivna, Stana Katic, nista ne snima. Veoma mi je zao jer je prelijepa, nadarena i veoma skromna. Govori pet jezika.
Dajana Gudić je Brezanka ,a ne Sarajka
Svasta..
Ako je to provokativno izdanje, ja sam Kim Kardashian
Koliko treba za ovu novaca ?
A evo i garonja se primakao na slici.Haman ce biti druzenja.
Kad god vidim ove copy-paste ribe pogledam se u ogledalo i skontam koliko lijepo i posebno izgledam sama od sebe. Sve se divim sebi tako nekoliko minuta, i preporucila bih isto svima :))
Fino... De promijeni onda avatar na žemsko ! ✋️😁 nabaci
Izgleda kao klasična analna dr.olja
Probila se mala.
Nije cemu realno.
Koga ova izaziva?
"Ne možete nas zaustaviti, nećete nas zaustaviti", poručila je u nastavku. A jedino je zaustavlja ona rampa na ulazu u garažu.
A ovo je vijest zasto?