Bh. manekenka i glumica
5

Sarajka Dajana Gudić u izazovnom izdanju na crvenom tepihu: Pripijena haljina za premijeru filma

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bh. manekenka i glumica Dajana Gudić na svom Instagram profilu podijelila je snimke s premijere holivudskog filma "Dyad" u kojem tumači glavnu ulogu, a za tu priliku birala je pripijenu crnu haljinu tigrastog printa.
Sarajka Dajana Gudić glavna je zvijezda filma "Dyad" u kojem glumi zajedno s još jednim bh. glumcem Mirajem Grbićem. Gudić je na svom Instagram profilu podijelila fotografije s premijere trilera koji je režirao Patrick Flaherty.

Bosanskohercegovačka manekenka i novinarka okušala se u glumačkim vodama, a nedavno je podijeljen i trailer za film koji je nedavno imao premijeru na Mammoth festivalu u Kaliforniji.

Dajana je za tu priliku birala crnu kombinaciju pripijene haljine tigrastog printa s izrezom sa strane uz duge čizme te crnu torbu.

"Kakav vikend. Hvala našoj ekipi, prijateljima i porodici koji su došli na premijeru filma 'Dyad' na Mammoth Film Festivalu uprkos ludom vremenu. Bilo mi je tako zabavno", napisala je uz fotografije s premijere na Instagramu.

"Ne možete nas zaustaviti, nećete nas zaustaviti", poručila je u nastavku.

"Dyad" prati Sofiju (Gudić), novinarku željnu da ostavi svoj trag, ali je zaokupljena teorijama zavjere i njenom borbom s disocijativnim poremećajem identiteta.

Gudić je rođena u Sarajevu, a živi i radi u Los Angelesu gdje se sa 15 godina počela baviti manekenstvom, također se okušala i u glumačkim vodama.

Inače, ova diplomirana novinarka bavila se i mnogim poslovima vezanim za modeling - od hoda modnim pistama do pisanja o svijetu glamura. Okušala se i kao spisateljica kroz knjigu o djetinjstvu u BiH.