Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo po malo, koraci ka p.e.d.o.f.i.l.i.j.i. Da, upravo to, pa zamislite samo prije 30 godina ovo je bilo nezamislivo zar ne?! E sad, to znaci koliko su nasi mozgovi isprani za ovih 30 godina pa odobravamo ovaj uzas. Za narednih 30 godina ce skoro sve biti dozvoljeno, i svako ko se usprotivi bilo cemu bice proglasen idiotom, zaostalim k.r.e.t.e.n.o.m itd. Zivi bili pa vijdlei. A vi nastavite da se pravite savremeni!
Pa to sa fejsbukom je samo drugi krak istih pipaka koji su svuda oko nas i koji hoce od nase djece da naprave cudovista-blago receno!
Nisu ni ove godine, ni druge usne pomogle dugo u mojim grudima ti si mesto srca kucala Ne umem da te ne volim, ni samom sebi da te zabranim nikad vise nek? te ne vidim samo nocas da si sa mnom ti Ne brojim noci pijane, za sve sto je bilo kajem se zivim,da opet ljubis me jer prave ljubavi ne prolaze Ne umem da te ne volim, ni dusi svojoj da te zabranim vrati mi se,ljubavi na vecnu ljubav smo se zakleli Refren: Ne mogu,ne mogu,ne mogu bez tebe ja dodji ja te molim,zeljan sam te danima samo ti,samo ti,samo ti si ta koju volim,moja jedina Ne mogu,ne mogu,ne mogu bez tebe ja zauvek budi pored mene,zeljo moja najveca samo ti,samo ti,samo ti si ta koju volim,moja jedina
@@Gig Mozda je vjencavanje starih sa djevojcicama normalno jer je po vjeri muskarac duzan da obezbijedi neke uslove prije nego se ozeni, njegov problem ako se nije rodio bogat. Dok za razliku od Bosne i Bosanaca, Bosanci se lijepo zavale ili cekaju da nadju kakvu da radi ili da ima neko bogastvo. Ako radi, onda je morala da zavrsi srednju skolu ili fakultet i ima izmedju 18-24 god. Ako je bogata, nece babo dati da se odmah uda osim ako niej trudna. Muskarci su dugo plodni a zene nisu tako da to moze biti jos jedan od razloga. Samo podrzavam teoriju da se djevojke ne bi trebale udavati protiv svoje volje, to sa godinama je nebitno. Prvo malo nauciti o tzenama i pogledati stvarno stanje pa onda komentarisati.
Jadi moji ko ce ovo kod nas zabraniti :(.
što sam glup, pa kod arapa na arabijskom poluotoku vjenčavanje starih sa djevojčicama do max 14 je normalna pojava. Čak nedavno su žene u jemenu demonstrirale sa ku.ra.nom u rukama protiv zakona da je minimalna dob za udaju 18 god. dakle zašto bi arapima te po ekstenziji muslimanima ova reklama sa 17 god. osobom može biti provokativna? pa ovo je za njih stara treba. Možda samo zato što je osoba ženskog pola na reklami? Dok za razliku od muslimana savršeno mi je jasno zašto je reklama neprimjerna u V. Britaniji.
Glup si i provokativan, ovo se tice i tebe i tvoga djeteta ma koje vjere bio. Mozda pretesko za tebe da shvatis ali pokusaj--puceno ovom iznad-@Gig.
sta? tako si gadan da moras silovati da bi dosao do sexa?
ja predlazem da odmah prekinemo ovo mucenje i da zapocnemo novi rat. do istrebljenja.
@HORDAS Pa vi i mozete samo da je.bete svoje rodice
ako je ovo sokantno sta reci za facebook \" hot girl \", a nema im ni 17
Slazem se potpuno,sasvim je glupo cak i spominjati da ovo prelazi sve granice...viđao i gore reklame koje se nisu zabranile. ukratko bezze...Dakota je dobra glumica,vec sa 7-8 je snimala jako ozbiljne uloge sa jako poznatim glumcima kojima neke danasnje zvijezde nece nikada ni prici..tako da..respect.
i fahro radončić da se \'vako slika bio bi seksi...glasali bi smo za njeg na izborima...
Deder sve pametne komentare istresite. Ja ne vidim tu problem a Dakota je 17, glumica i po a to sto se neki ljudi napaljuju na takve stvari to je problem ljudskog uma bio i ostao..
Mala kreće stopama Drew Barrymore, a znamo što se događalo s njom u njenim 20-ima.