Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ste jos zaboravili napisati da su to strucnjaci-placenici kozmetickih kuca koje hoce da profitiraju losim sirovinama. estrogen se stalno pominje kao uzrocnik raka dojke,a sve kontraceptivne tablete se baziraju na estrogenu i proapagiraju kao odlicna zastita od raka dojke i jajnika.Dosta je ispiranja mozga I VRATIMO SE PRIRODI.Dok smo se mazali maslinovim uljem i koristili ono sto oni NE PREPORUCUJU nije bilo ovolikih bolescura
Strucnjaci iz agencije Terra Choice su trebali jos reci i da \"laboratorijska\" kozmetika ukljucuje i naftne derivate koji se ne mogu bas lahko naci u prirodi. Takodje, te kozmetika sadrzi i parabene za koje su strucnjaci, oni nezavisni a i oni iz drugih agencija, utvrdili da su glavna materija u tkivu raka dojke. Ali, kozmeticka i farmaceutska mafija za to ne mari, sve dok njima kapa u dzep, ili bolje reci u vrecu. Ne dajmo da nas obmanjuju, mislimo svojom glavom!