Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo ljepše i zdravije izgledaju nego klasične mršavice koje izgledaju kao da je život ispijen iz njih.
Upravo tako. Ovako su sve lijepe, poneka i size žena, ali lijepa.
Ruku ti ljubim black lady :)
PRIKAŽI ODGOVORE (52)
nikad necu skontati kako uspiju u "plus size" utrpati sve od konfekcijskog broja 38 pa valjda do 58... sve sto nije kostur, sad je "plus size"... haj' dobro...
5. i 7. slika? jesu buce, imaju viska, ali je ogromna razlika medju njima (tipa 7. i 9.), to sam htjela reci. ovdje imas zene s viskom, bucke, + bucke, ++bucke i tako dalje...
to s brojevima sve ovisi o materijalima, ja nosim xs i s pa imam hlače xxs doma, uopće nisam tako mršava, ali brojevi su danas veći nego što oni tvrde tako da je u 90% slučajeva 38 u biti 40 i tako, izuzev Talijana oni imaju baš male brojeve.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ma nista bez mesa :))) kad vidis one kost i koza...bezeee pravo..
Iskreno 1, 2 modela su plus size ! Ostale su zene sa par kila viska, sto je po meni super. Onoj jednoj se vide kljucne kosti, nemaju strija po trbudu i mlitve bicepse... sto one od 70, 80, 90 kg garant imaju !
Neka, mašala. I like my jelly to wobble.
Ove udariš po guzici i onda stavljaš prangiju u ritmu valova :)
Bar znas da su prave sise xD
Meni je ova u članku desno Barbara Palvin ipak ljepša od ovih...
Bezveze
E to su prave zene :) :)
...hm...kad zrelo razmisliš, najbolje bit modno neosvjesten...meni je vazda "in" oo što ja nosim, a za ostalo me ladno zabole ćoše :)
...onako, ležerno sportski, ništa odijelo, ništa kravata...tole, pele, šulja i vozi miško :)
...ih, jarane, to najbolje...izletiš časkom van onako umazan krečom, gletom...u kosi malo betona a iz zadnjeg džepa vir pištolj sa silikonom :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@Asylum Kilaza ne stoji svima isto, zavisi i od visine, ali i od toga koliko ima procenata masnoce a koliko misicne mase. Vracamo se opet na pocetak, ljepota je u oku posmatraca. I zene s oblinama su, za moj, pojam zenstvenije. Bolje da ljulja nego da zulja ;)
@odron Moniku sam nevela kao nesto sto je za moje oko lijepo. Ove sa slike se ne mogu porediti sa njom definitivno, ali one jako mrsave zbog kojih ce uskoro izaci konfekcijski broj u minusu (ovo je istina -XS) meni ne ptedstavljaju pojam zenstvenosti. Ekstremna gojaznost je skroz druga tema, a mrsavice niko ne diskriminise, ko voli nek` izvoli, ukusi su razliciti.
Vogue je idiotski časopis. Do juče reklamirali žene koje su suhe ko grane, ev sad reklamiraju ove koje očito imaju između 5 i 10 kila viška (zdravstveno) svaka. Hajd nađite sredinu yebo vas...
ova plava nema viška, sportski je građena, ali za ove ostale se slažem.
Sto ljudi, sto ćudi... ali ja ne bih mogla živjeti sa šlaufima oko sebe..
to su tzv. ljubavne ručke, ni ja isto...
pošto sam vegetarijanka nema čvaraka za mene.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ihh super ove izgledaju, taman je ovo.
Evo opet paljba po mršavima, ako vam smetamo ne gledajte nas i gotovo. Imate svoje buckice, + size, "prave žene" i gotovo, a mršave pustite na miru!
Lijeva noga od jutros ha?Nakon sto procitas neciji post prvo nauci znacenje istog pa se onda zadaj u diskusiju.Draga moja,nekako imam sliku tebe kako si izasla na terasu i kroz ono magle sto s jutrom jos nije nestala vristis na sav svijet.Smiri se svega ti.
baš suprotno, dobre sam volje;) Samo dosadi to stalno kenjanje po mršavima i uzdizanje neke stvarne ljepote,stvarnih žena..