Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa fine su, možeš njima konzerve otvarat
Budalaština, isto klovn.
Moze ga sama sebi nabit i sama sebe zadovoljit
Bolje da je ocrtala hasima
Stilizirani opanci.
prodajem 'lul-ZIRAF' cipele...Dakle spic tih cipela(ZIRAFIN VRAT) ce ici u visinu sve do usta gdje cete moci zakaciti lulu ili cigaretu ..znaci jedan korak , jedan dim. Za samo 5km vise dobijete i prikljucak za pice...A za nase dame moze i prikljucak za puder/maskaru da ste svakim korakom sve ljepse.gratis poklon je lepeza koja ce vas svakim vasim korakom ugodno rashladjivati..pozurite jer je kolicina ogranicena zbog zabrane lova na zirafe nazalost
ovaj svijet definitivno ode u tri lijepe..
To je samo za prestiž, a ružne su upravo zato da budu 'jedinstvene'. Ja prije 3 sedmice kupio sebi kajiš Hermès koji košta 750 eura. Zaboli me i sad kad pomislim... al' barem sam sebi i tu želju ispunio.
Nekad ove žene ne razumijem.Moram biti blag kako ne bi dobio ban.
835 miljona evra ba.
Samoodbrana u stikli
Porez na budale..
Samo da nije normalno, odmah je dobro.
Kako bi se tek rasprodali opanci, da ih je izreklamirati