Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova plavusa je za 10ku
s ove strane jeste, ali na ovakvu građu obavezno ide guza ko trokrilni ormar....
pa sta fali i da ima veliku pozadinu, dobra je ko dobar dan, ja da sam muskarac ne bi mi se svidjale kosti :D
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
gadi mi moda i cijela ta priča oko iste....sve je puno pedera i anoreksičarki, oni guraju u odjeću sve više pinka i sužavaju je u nadi da ćemo svi hodati ko Deen....malo sutra...
Ovo je moda buducnosti po tvom ukusu http://www.youtube.com/watch?v=24ourJ4BtG0
Duso, ti za tu modu ionako nemas para... niti struk... niti stil... pa zasto da se lazemo. Modna industrija na tebe uopce ne utice. :*)
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Dobre za sapuna!
Bolje da ljulja nego da žulja:)
Sa celulitom ili bez... Samo da ima sise,guzove kako dolikuje "ljepsem" polu. Zakrzljale neka ugrade,ljepse vas je slusat a i gledat. :$
Sad je kao ovo normalno, pa nije ljepota hodati sa kosturom kao ni sa kravom, ljepota je u zlatnoj sredini, a to sto oni u Americi imaju previse pretilih osoba, koje se nezdravo hrane i ne vode racuna o svom izgledu, to je njihov problem. Zasto bih ja kao zdrav, prav, u formi, koji vodi racuna o svom izgledu, zelio imati nesto sa neuglednom zenskom kod koje prvo moram skloniti 20 kg sala da dodjem do njene crne kutije? Meni to nije privlacno.
Ma kakav ideal kuxci-palci, lova je u pitanju, ne zanosite se. Doslo iz guzice u glavu Americkoj modnoj industriji da je 85% zena (na ovo mislim kupovno sposobnih zena) ili malo ili podobro overweight, pa su skontali da gube poveliki dio demografije koja zeli i moze da prati modu. I sad oni kobjagi modni heroji-prave odjecu za prave a ne imaginarne zene ili zene kakve bi oni zeljeli da vidjaju na ulici. Joj sto ne mogu na rende kora..
Ova prva ima 90kg a sise k'o divlje jabučice, a negdje iznad sisa masna odvratno...
ja volim kad uhvatim jednom rukom od pupka do šupka, a cijela guza stane u drugu šaku.
Pa kupiš, i napušeš koliko voliš...;)))) šalim se...
Pa kupiš, i napušeš koliko voliš...;)))) šalim se...
my anaconda wants
Jel moze neko da mi objasni ovo: cerry dala negativnu ocjenu tvom komentaru....anonimnikorisnikmeth negativno burnbabe dao pozitivnu ocjenu tvom komentaru...anonimnikorisnikmeth pozitivno Sta se ovo desava??? Ozbiljno pitam ovako mi pise na obavjestima!!
kod njih nema sredine, prvo su bile mrsavice, sad su na red dosle debele manekenke. "Postujem" (iako to ne pratim) normalne manekenke, koje paze na sebe, ali nisu opterecene da budu mrsavice..znaci Heidi Klum, Adriana Lima. :D
Falim te boze
ima i među manekenkama onih koje izgledaju vitko, ali zdravo, tipa VS modeli i slično, te su i najpopularnije! Svi spominjete extreme ili debele ili anoreksične..
A fascinantno je da su i oni sami upravo neka od te dvije krajnosti. Da ti vidiš te zajedljive komentare kad Klix objavi slike sa bazena na kojima se nalaze neki iole razvijeniji likovi.. Oni koji su taman mjera po kilaži i još imaju lijepu definiciju.. Aaaaaauuuuu.. Pa ovdje odmah drvlje i kamenje. A ne bi im to smetalo da su i oni takvi, a ne medžedi ili vješalice.. Ali bitno je da oni imaju od svojih ženki visoka očekivanja.
hvala, ali ne hvala, meni je bolje i biti mršavija, ovo mi je previše.
Cim kazes DA, 20 kila dobijes.
ja sigurno ne dobijem, to je za one koje ne izlaze iz kuće već samo jedu...
fuj
To debeli, tjesite se da je ovo normalno :D Sad ce se neki moron naci i reci: Eto bolje su one mrsave. Ne, ne valjaju ni one. Najbolje su one normalne ;)
Fuj kako si odvratna. Povraca mi se od tvog komentara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
najteži je sex sa žirafom, kaže miš. a kada su ga upitali zbog čega, a on odgovara. trči gore ljubi, trči dole jebi, pa opet trči gore ljubi trči dole jebi i tako stalno, pa ko će to izdržati.