Princeza u novom ruhu
35

Nicki Minaj se prerušila u "bezobraznu" Pepeljugu, iskružila dio haljine na stražnjici

I. B.
Nicki Minaj pronosala je neobično izdanje princeze (Foto: Twitter)
Nicki Minaj pronosala je neobično izdanje princeze (Foto: Twitter)
Mnoge strane, pa tako i domaće zvijezde, iskoristile su Noć vještica kako bi odjenule zanimljive kostime i prerušile se u neke od poznatih likova. No, neki su u svojoj mašti otišli i korak dalje, a jedna od njih je i američka reperica Nicki Minaj.

Nicki Minaj odlučila se prerušiti u "bezobraznu" verziju jednog od najomiljenijih likova brojnih djevojčica - Pepeljugu.

Reperica je odjenula svijetlo-plavu sirena haljinu s korzetom, koju je upotpunila tijarom i dugim rukavicama od tila. Kosu je skupila u punđu, a trenutak je zabilježila u ružičastoj prostoriji nalik na palaču.

Iako je cijeli izgled doista podsjećao na Disney princezu, Nicki ga je "začinila" u svom stilu, iskruživši dio haljine na stražnjici.

"Sretna Noć vještica", napisala je Minaj na Twitteru, gdje je sebe nazvala izrazom "Chunderella", koja se prema Urban Dictionaryju prevodi kao lijepa pijana djevojka koja se u ponoć iznenada transformira u vješticu koja povraća.

Iako je mnoge iznenadila svojim kostimom, fanovima se dopao pjevačicin izbor, a ispod objava na društvenim mrežama nizali su se brojni komplimenti.

Inače, ovo nije prvi put da viđamo ovakve kreacije, a nešto slično nosila je i srbijanska pjevačica Jelena Karleuša. Ipak, vjerovatno je prvi put da su u jednom ovakvom izdanju upakovani gola stražnjica i lik iz dječijih crtića.

Minaj je nedavno dobila pet nagrada na događaju MTV Europe Music Awards.

Zahvaljujući svojoj pjesmi "Super Freaky Girl", dobila je nagradu za najboljeg izvođača, najbolju pjesmu te najbolji spot. Također je dobila nagrade za najboljeg hip-hop izvođača i najviše fanova.

Pjesma koju je objavila prije mjesec dana, do sada broji više od 26 miliona pregleda.