Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda kad Adam Lanza poroka pola škole pitaju se zašto....
kao nije dosta oružja po svijetu.... primitivizam....
'Koliki psihopat moras biti da te neki film ili serija...ili reklama natjera na pokolj?' Predlažem ti dječače da prvo naučiš šta znači pojam 'psihopata' prije nego kreneš pametovat jer si smiješan, teletabis pravi :) A kasnije ćemo preći na studije psihologije, mas medija itd., al to kad malo porasteš ;)
Eto ti ga pod m.a.t.erinom suknjom, glupava bosanska ovco
Evropski nacizam, fašizam i komunizam opet dižu svoje pogane glave ccc
pa šta drugo očekivati od tih budalaština modnih revija(ne znaju šta če više izmišljati)
ferhadija je poslije deset navece najveca modna pista na svijetu po ovim standardima hihihihihi
Da bar napravi pokolj medju ovim homofobima sarajevskim
A nek si ti meni rekao da sam ja glup.Stoko nekulturna.U prijevodu problem je u roditeljima koji ih ne odgajaju.
Glup si. Nisu svi psihički stabilni a djeci ovakvi postaju idoli i počnu se tako i ponašati. Mogu garantovati da na današnju mladež najviše negativno utiće televizija i internet.
Koliki psihopat moras biti da te neki film ili serija...ili reklama natjera na pokolj? Ja sam nasilja vidio toliko da bi trebao pobiti pola Bosne,ali eto cini se da sam stabilan jos uvijek.Gluposti.
Ovo je totalni idiotizam! TOTALNI!!!
Što bi rekli "Tražili ste gledajte! " Nek nas ne čudi kada se desi tragedija na ulici, školi i stradaju nedužni ljudi koji su se tu slučajno, poslom zadesili... Velika imena iz svijeta mode su inspiracija a većina se trudi danas da je IN tako da će biti 'pravo veselo'
Mamu im masonsku cionisticku...........da Bog da nestali sa lica zemlje........
Imal gdje Mevlida :D
evo ih skoro ko nasi manekeni u sarajevu tokom rata
Hej´Halo.....nestao Sulejman....!