Carstvo plastike i "narko ljepote"
0
Mračna strana kolumbijskih ljepotica
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno je kad citava nacija pocne ovako da razmislja, ako se to uopste moze nazvati razmisljanjem. Ja sam za prirodan izgled, a ako ti priroda bas i nije naklonjena, onda malo vise truda...pravilna ishrana, fin trening. =)
jeftini komadi mesa, sa vrlo kratkim rokom trajanja jako tuzno
Shakira Kolumbijka bez plastika je zakon
Jad i bijeda, nista vise!
Piše Daily mail?? aaaaa e nek su britanke prirodno lijepe ..... bljak fuj glb
meni ovo super izgleda kakve dvije strane
jeli ovo tjesite nase zenturace koje se odmah nakon dvadesete pretvore u pihtije.da budemo iskreni i u bivsoj jugi jedine na nesto nalik zene sa lijepim tijelom si mogao vidjeti u dalmaciji ostali dijelovi sve kao selma bajrami,kratke kao pingvini sa jazavicarskim nogama i bibom sto se trese.nigdje ruznijih zena nema nego na balkanu kada se pogleda cjelokupna slika,svaka ima kosu kao slamu i bubuljice na kokosijoj kozi,nema ljepotica do latino trebica pa crknite.imaju bosnje jos jedan poslijeratni projekat hanu,ista raza mujanovic kada bi se operisala,travestit klasicni sa cipelom 46.
pa dobro, iskreno sve veci broj zena u svijetu a i kod nas , ulaze u izgled , da to ide mozda iznad granica normalnog. Ja bih iskreno ka..rro svaku od ovih do iznemoglosti, al pitanje je gdje se one vide za 20 godina. Ja znam gdje se ja vidim, al one cisto sumnjam. 90 posto njih kad predje 30 tu propade kako i fizicki a onda i mentalno, stoga u sustini to nije dobro isljucivo za njih. Dobro je biti lijep i pozeljan, al to je samo jedan mali period zivota.
Nidje veze, ja guzim bolje...
ja u ove na prvoj slici vrata - ko mrtva zirafa na godisnjem odmoru
@uhuhuhu joj vise tebe i takvih tipova sa izrekama NJIMA VIRI K. IZ OCIJU zasto brate ne priznas da tebi viri P. iz ociju...isto ko i meni jarane... sprcio bih sad mrtvu babu :-D a šta onda da pricamo o ovakvim ljepoticama ne šupljiraj i ne kuliraj u prazno
POŠTO JE PETAK EVO VAM MALO VIDITE PRAVU MAČKU NAJBOLJU NA SVIJETU http://www.xvideos.com/video361248/lisa_ann_-_mother_suckers
ovakvu sliku cemo imati i kod u BiH a i sire zalosnooooo
bolje i plastika nego ko neki(vecina) nasi grobovi
I NEKA JE PLASTIKA DOBRE SU :D