Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove štramplice su čudo, a boga mi i štiklice
ovo moda hajdi neka bude!
Nista sto vec nije vidjeno, nista inovativno. Veliki broj haljina kolekcije spada pod kategoriju "za starije gospodje".
Mnoge haljine i kostimi spadaju u kategoriju "za starije gospodje u menopauzi". Cijela kolekcija nema nista inovativno ili sto je udaljava od onoga sto danas vise manje mozes u centrima naci u svakom gradu pod klasikom ili vecernje haljine.
ova emina je bas neozbiljna zemska. bas nekako sve navrat nanos skrojeno, ovako sam ja na kulturi zivljenja bila santava pa sam dobila kecinu. tobe jarabi.
meni je vala bezveze
malo je konfuzno da li je znacajnija prezentacija godinu dana rada ove agencije ili Husedzinovic- kolekcija...no meni su pozitivno iznenadjenje djevojke koje barem na slikama ne izgledaju zgoljavo i koscato nego lijepo i zenstveno sa oblinama..(doduse osim one za koju je neko ovdje pretpostavio da je profesionalna manekenka)
Dobro uhranjene, za svaku pohvalu.
Mislim da je suludo o ukusima raspravljati, ali jedno je sigurno za modela nisu i tu su opasno zalutale.
Slika 5 ... buahahahahahahaha...dajgle ganje u cvijetnom sakoViću ahahahahahahahah...vrh, ne'am šta dalje gledat :D
Nisam rekla da ne yebe ali nisam sigurna u njegovu sexualnu orjentaciju. Kazi ti meni huso, bil' ti obuk'o ovakav sako i o'šo u cure :D?
...gud ol klasiks...al što konobari "zameziše" gratis :)