Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su zabranili komentare na \'ljepoticama\', sto ne zabrane i ovdje :P
Prvo ovo nije nabildano nego isklesano uz zdravo zivljenje.. A sto vi ne micete iz tih stolica pa ste se nasli komentarisati nesto , to je druga stvar !
Pogresno,to da muskarci trce za plasticnim ribama je urbana legenda preuzeta iz filmova,nekoliko mojih bivsih cura su bile ravne kao daske,pa mi to opet nije smetalo da budem sa njima u sretnoj vezi.Pogresno i povrsno je trcati iskljucivo za sisama,guzovima,plocicama-povrsno,povrsno,povrsno...
AHAHAHA
Upravo to i govorim, površnost vama i treba. Zar nisam upravu??? Zar bi ti tako zgodan izašao s djevojkom koja nema sise i guzove, oprosti na izrazu, ali sve je ovo muški rječnik. Balite nad ženskim tjelesima, a mi ovamo tražimo dušu. E pa ne ide to tako više. Ako ja moram razmišljati o silikonima jer me muškarac neće ovakvu kakvom me je bog stvorio, a neka se i muškarac potrudi da bude privlačan. Tužno je... rado bih i ja da sam ona stara koja traži ljubav i poštovanje, više vrijednosti... a vidim i vi to tražite po ovim playboy eksponatima xD
ahahaha nije to zenama bitno,njima su bitnije plocice i ramena hahah
Niko od ovih ne moze pretrcati 12 KM, a znate sta tek ne mogu? Otici po pelene za sopstveno dijete kada zatreba...
P.S. Nisam ljubomoran,20 godina,182cm,79kg,imam plocice(8 komada) i to sam postigao radi sebe,a ne radi nekih fufica i jezim se kada djevojka odlijepi na lika samo zbog njegovih plocica,ramena itd...Bilo je takvih i kod mene,ali one nemaju sanse za progres.
Dati momku apsolutnu prednost u odnosu na ostale muskarce samo na osnovu njegovog fizickog izgleda!?-zar to nije povrsno da povrsnije ne moze biti??
haj ba uredu je
prvi i treci not bad...mada iskreno nekako izgleda isforsirano, a sve sto je isforsirano ne valja...!!!
Evo ti pusa bona :-* \" Hahaha da vi znate kako mi žene komentarišemo vas ne biste se samoupouzdano šetkali okolo, problem je što nam pri ruci nema ovako zgodnih komada. O, da... da li se bojim da će me neki od njih iskoristiti i ostaviti? S ovakvim tjelesima - nema šanse. to bi mi poprilično teško palo od strane naših posesivnih iskompleksiranih pingvinčića.\" Koja kraljica!!!
KLIX, dajte nam najzgodnije olimpijce pls pls pls... ako već nista postavljali tako nešto evo dobre ideje ;)))
http://www.google.ba/imgres?um=1&hl=bs&sa=N&tbm=isch&tbnid=CboCzJ5vZvfy7M:&imgrefurl=http://www.123people.co.uk/s/ben%2Bmudge&docid=jONOUY4GJSdokM&imgurl=http://lh4.ggpht.com/-ntv5ZB8lY3s/T_qc2ckgDiI/AAAAAAAAAbk/hSmdwUUO05g/Ben%2525252520mudge4.jpg&w=341&h=512&ei=DnkYUKCjNY-AhQf-lYDQDA&zoom=1&iact=hc&vpx=1113&vpy=101&dur=2174&hovh=275&hovw=183&tx=123&ty=135&sig=112048969019938012646&page=1&tbnh=119&tbnw=74&start=0&ndsp=29&ved=1t:429,r:9,s:0,i:93&biw=1366&bih=579 BEN MUDGE od svih, i uopće nije ružne face :D:D:D Naravno, ima i zgodnijih ;)))
Napokon nešto i za nas žene... @Ona, s takvim komentarima sigurno si \'On\' :// Čudno je to što vi muškarci balite nad onim silikonskim (i prirodnim) ljepoticama, respect većina ih je baš zgodna i lijepa, a s druge strane mi smo kao površne jer gledamo ovu ljepotu. Hahaha da vi znate kako mi žene komentarišemo vas ne biste se samoupouzdano šetkali okolo, problem je što nam pri ruci nema ovako zgodnih komada. O, da... da li se bojim da će me neki od njih iskoristiti i ostaviti? S ovakvim tjelesima - nema šanse. to bi mi poprilično teško palo od strane naših posesivnih iskompleksiranih pingvinčića. Divan naziv.
Ja nemam izbora.ti imas ;).
Zašto onda ti okolo cvrkućeš kako su sve žene iste i samo hoće da te iskoriste ako ti je dosta žena koje rade to isto? Ne valja se biti licemijer, ne valja, brate, ne valja...