Odmor za oči svih žena
8

Men's Health bira najzgodnijeg muškarca za naslovnicu

Klix.ba
Charles Powell
Men's Health je magazin koji kontinuirano na svojim naslovnicama predstavlja uspješne, aktivne i inteligentne muškarce. Sada, nakon hiljada naslovnica, Man's Health je izabrao pet finalista, od kojih će jedan biti proglašen za Cover Model 2012.

Među pet finalista je i Charles Powell, 30-godišnji oficir iz Berkshirea. Charles će sigurno osvojiti srca svih žena koje vole muškarce u uniformama.

Jedan od kandidata za najprivlačnijeg muškarca sa naslovnice ovog magazina je i Mark Mills (32). Radi se o fitness instruktoru iz Mexborougha.

Najmlađi među kandidatima je Ben Mudge. Tek su mu 22 godine, a već je odličan lični fitness instruktor iz Belfasta. Za Bena je fitness više od tjelovježbe, to je jednostavno njegov način života.

Richard Edwards je još jedno lice sa naslovnice. Ovaj 31-godišnji inžinjer iz Stourbridgea ima i pamet i ljepotu. Odavno je već spoznao ljubav prema fitnessu i redovno radi na svom tijelu.

Posljednji među ovim kandidatima je Mitchell Tovee (23). Radi se o treneru, koji, osim toga što vježba s njima, svojim klijentima daje i savjete o prehrani i zdravom životu.