Vrijedi je isprobati
32

Maskara od 5 KM oduševila šminkerice: Nevjerojatno, kao da nosim umjetne trepavice

D. J.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Svako malo na tržištu kozmetike se pojavi proizvod koji oduševi hiljade žena, a ako mu je cijena pristupačna, to je razlog više da ga isprobate i sami se uvjerite u njegovu čudotvornost.

Jedan od takvih proizvoda je i maskara Essence Lash Princess.

Više od 113.000 oduševljenih kupaca na Amazonu ocijenilo je ovu maskaru ocjenom od pet zvjezdica i to ju je svrstalo na sam vrh najprodavanijih proizvoda.

@rachelrigler AND IT’S ONLY $4.99?! 😳 #LashPrincessCurl #essenceMakeup @essence.cosmetics ♬ original sound - Rachel Rigler

Maskara se lako nanosi zahvaljujući moderno oblikovanoj četkici. Ona je kreirana od tankih vlakana koja razdvajaju trepavice jednako dobro, ako ne i bolje od nekih skupljih proizvoda. No, za razliku od luksuznijih proizvoda, ova maskara u Americi košta oko pet dolara, dok se kod nas može pronaći za oko pet konvertibilnih maraka.

Mnoge vizažistice tvrde da je ovo najbolja maskara koju su ikada koristile.

Dodaju kako su isprobale cijelu lepezu različitih brendova, vrsta formula i četkica – od povoljnih drogerijskih do onih skupocjenijih.

Većina je zaključila da niti jedna od tih maskara nije dobro funkcionirala kao ova. Dostupna je i s vodootpornom formulom kao i s formulom za uvijanje trepavica.