Importanne Centar
36

Besplatno šminkanje na Dan žena? Zvuči sjajno, evo gdje vas čeka ova posebna usluga

Besplatno šminkanje na Dan žena zvuči sjajno
Besplatno šminkanje na Dan žena zvuči sjajno
Dan žena jedan je od datuma kojima se svi radujemo, a obično cijeli bude podređen tome da se pripadnice nježnijeg spola osjećaju što ljepše i posebnije. Tako, ovog 8. marta, ne propustite posebnu akciju besplatnog profesionalnog šminkanja u trgovačkom centru u Sarajevu.

Sve djevojke i žene koje u petak, 8. marta, posjete cm u Importanne centru imati će priliku da dobiju savjetovanje i besplatno šminkanje uz Max Factor by Adi Hasić. Sve što je potrebno jeste da odete u suteren ovog trgovačkog centra u periodu od 11 do 16:30 sati i budete dio ove beauty priče.

Max Factor by Adi Hasić
Max Factor by Adi Hasić

Naravno, to nije sve. Uz brend Max Factor pomjerite granice ljepote, jer vas do 31. marta za kupovinu bilo kojeg Max Factor proizvoda u cm-u očekuje darivanje u kojem možete osvojiti:

  • 2x Iphone 15

  • 10x poklon paket dekorativne kozmetike

U sljedeća tri dana, u periodu od 6. do 8. marta, očekuje vas sniženje selektivne kozmetike, parfema i poklon setova do -35%. Stoga, svojim damama darujte luksuz koji zaslužuju.

Velik izbor modnih torbi i novčanika Marina Galanti i Gian Marco Venturi potražite po -30% nižoj cijeni u svim cm poslovnicama. Dizajnirane da obogate svaku vašu odjevnu kombinaciju i unaprijede svaki aspekt vašeg modnog izraza, ove ekskluzivne torbe predstavljaju savršen spoj sofisticiranosti i praktičnosti. Posebne cijene torbi i novčanika potražite u najbližem cm-u do 15.3.

Također, iz ovog kozmetičkog marketa ističu da i ove godine za Dan žena svim damama, koje ih posjete u njihovim poslovnicama daruju prigodan poklon - pamučni ceker.