Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan od modela ima obrve k\'o Broj Jedan, mozda je to ta slicnost
ovo bi trebalo biti kulturno predstavljanje BiH u Holandiji?? Svašta. Ovo nema veze sa BiH a i ni sa čim drugim. Samo nas brukate.
Zahuktava seeeeee :)))))
ovo je +urac od ovce nisam mjerodavan da porcjenjujem dizajn i masku kao takve ali kao sto vec rekoste TNT uopce nije platforma za komuniciranje sa svijetom jer to niko ne konta osim toga Grunf je rekao \"steal from the poor and give to the rich\" i zato je to interesantno i smijesno i kao takvo bi korespondiralo za lokacijama gdje se snimalo, a ovako pogresno napisano je uzasno glupo znaci nijedan clan autorskog tima nije citao Alana Forda ne dirajte nam u svetinje!
ma mozda je ipak bilo najbolje da uzmu bosanske cilime i priglavke pa da prikazu nasu kulturu i tradiciju..To bi bilo super. Ipak bosanski cilimi su ............pa..........bosanski cilimi
Aleksandri cestitam, svidja mi se njen rad ali bi kolekciju mogla drugacije da nazove jer nema veze sa grupom TNT
joj lovricko kakve veze ima alan ford s BH, a onda kakve veze imaju tvoji modeli s alan fordom. bezveze al\' bas
Da bar ima tri slike kako treba slikane, kakvo samo guranje i laktanje. parodija parodije, jel ovo moguće ?
Ovo je, kao što ne piše ali svako sa dva oka vidi, fotografisala Vanja Lisac. Naime, dotična je nabavila novi filter te sve fotografije zadnjih mjeseci provlači kroz isti. Vjerovatno ste primjetili kampanju ERONET-a sa istim \"drukčijim, eksperminetalnim\" pristupom (kao onomad kad je nepravilnu upotrebu rasvjetnih tijal nazivala eksperimentalnom)... tuga :)
Boze sačuvaj, kakav kič, šarenilo, idiotluk i perverzija.
Zrno graska na ivici elektromagnetnog polja kauzalnog uzrocnika vibrirajucih dogadjaja je INSPIRIRANO glavim gradom srednjejapanskog poluotoka u susjedstvu Kube., a moze biti i blize...
JA sam Alan Ford, jel\' me neko tražio?!
VRH.. SVAKA CAST EKIPI>>
Ako je neko inspirisan Alanom Fordom, ne mora to predstavljati kulturno predstavljanje BiH u Holandiji.
NEMA VEZE SA ALANOM,AL IMA VEZE SA ALENOM!
Ako je neko inspirisan Alan Fordom, ne mora znaciti da ga mora kopirati u datalj.