Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je uzas. Od silnog uzbudjenja da posjeduju designer haljinu napravili su "editorial" sa identicnim slikama. Takozvani blogeri, kopiraju jedni druge i mladjim generacijama forsiraju trendove, tako da ako ne nosis markiranu garderobu, nisu u modi. To nije umjetnost, a pogotovo ne "fashion". I na kraju, commie je u pravu. :)
slika 4 i 7... umjetnost? i Frodo iz Gospodara prstenova je ljepsi
Može bit da sam krkanka, al' neka hvala
Haljina je prljava i izguzvana, Alexander se vjerovatno rotira u grobu upravo.
Nasli polovnu haljinu i uzeli se slikat. bezveze.
Ša*s se zgurila :/
Haljina ni po cemu specificna, modelu se vide rebra na ledjima, zar nismo rekli da necemo promovisati i podsticati poremećaje u ishrani?
7. Slika je ocajna ! U sta ste gledali ? Haljina joj je velika !
neka je haljina izguzvana... eee kuku lele
Bezveze haljina vala, puno boljih ima
ona jedna slika gdje joj se vrat ne vidi.... to fakat ne moze u fotografiji...samo kazem
ma treba samo kudit kad svako za sebe moze reci da je umjetnik HVALA
McQueen je obični narcisoid koji je svojoj meceni(izvjesnoj gospođi) okrenu leđa tj nije htjeo da joj uzvrati finansisku pomoć kad je njoj to trebalo a tad je bio na vrhuncu slave!Takve likove jednostavno prezirem koliko god da su dobri u poslu kojim se bave!