Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast svakome ko se ne razdeblja od 35-40.
Meni su od 25-35 bile najgore godine u zivotu sto se tice kilaze. Na moju visinu od 181cm sam u jednom trenutku dogurao do 130kg sto je fakat previse. Kad sam vidio da je vrag odnio salu digao sam guzicu i evo sad hvala Bogu variram tu oko 85-88 konstantno, i nisam se u zivotu nikad bolje osjecao sa svojih 37.
Kad jede samo maslacke i pase travu.
demi 61 godinu. jbt al sam ostario...
plastika
kakve glupe poruke, ovi dizajneri umislili da su genijalci
Dobar zivot, botoks i eto ga, lako je tako prkositi godinama
Jeziva je, kao vostana lutka.
Dobra bogami
Gnusno
izgleda baš jeftino
Prkosi godinama sa filerom i botoxom, da bas.
Vratite nam Melinu i Hareta..
Halinu i Mareta.
Adrenokrom (dječija krv kada dijete prestrasis).To se radi na Epstein Island, Bohemian Grove i drugim mjestima.To rade satanisti koji upravljaju svijetom ali i politicari ,sejhovi ,majmuni iz Vatikana i poznate ličnosti.Ljudi probudite se.
Ne lupetaj.
Plastika ne plijeni moju paznju
Baba.
Kako su svi ukoceni kao da su progutali metlu🤣