Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazes,mama evo snahe,a snaha ima vakvu frizuru :S sta bi mama rekla?
Rekla bi:Gdje nadje ovu hasisarku
hahahah
ovaj momak je fenomenalan. kako je uopste izveo ovaj fazon sa tim kaskadama?
nemoj sine da se bavis tom djelatnoscu, nije ti to jaca strana. a kad to rade oni koji ne bi trebali jer nisu predodredjeni da misle, negdje sam procitala da ima slucajeva da hoce im otpadne kitica.
Znaci ne vjerujem! Frizura je fantasticna za takmicenje! Eldine svaka cast! A ovi dole sto komentarisu da je covjek peder, da je frizura nigdje veze, pa ljudi imate li vi mozga imalo?! Na takmicenje i prezentaciju i idu ekstravagantne frizure, te se frizure i ne nose svakodnevno. Primjer su vam revije koje prave poznati svjetski brendovi, sve nenosivo i ekstravagantno, a za poplaciju nosivi i komercijalni modeli, to vam je to, posto vam sve treba nacrtati... Unaprijed se izvinjavam osobama, koje shvataju bit takmicenja, ovo je za primitivce!
Svaka cast, odusevljen sam. Frizure iz ostalih drzava u odnosu na nasu izgledaju tako obicno i bezvezno.
Ma daj ovo frizura? Iz ratova zvijezda da ali 2014? Neeeee ne
cestitam... stvarno je umjetnost.
Ja licno najvise volim dugu njegovanu kosu ali to izgleda nije tehnicki cjenjeno u tom zanatu
Slažem se u potpunosti.
ma da li vi uopste znate sta je frizura?! i takmicenje uopste??? posnjo glasaj ua SDA i zuti!!!
bil ko curu provodo s ovakvom frizurom...njesra!
sto ruznije to bolje
Haj Dodiku napravi ovaku frizuru,ne mereš,jer mu je glova veća od Jupitera...
ne bi je pozelio ni najgorem neprijatelju
normalno da je favorit. pogledajte konkurenciju na linku, sve su frizure obicne, samo se on potrudio da nesto tesko uradi. ali fakat mi je zao modela, ovo je bas nenosivo, pogotovo prva frizura, uzas
..dobili smo novog Fadila Toskića...
Jos da pjeva kao on ...
Ove persijane joj je odlicno postavio na potiljku.
Raja veze nema. Šta je ovdje dobro ibogati?
Baš hahaha, levati! Garant uzimaju neki umjetnički dojam u obzir, što je niđe veze. Nije ovo slika da je metneš u sobu i samo je ti gledaš, valja izaći sa ovim na ulicu hahahahaha.