Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se čini Ramize da ti je Sisidora učinila neku uslugu dok je toliko braniš.
Ramize šejtane, na šta si sve spreman za jedan obični blowjob! I što Arijana reče, žao mi onih curica! Nisu ni punoljetne kako treba a već ih uvlače u prostituisanje!
jbga... jedno pusenje u zamjeni za jedan let VIA LONDON... a u Londonu onda GANG BANG
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
BRAVO ARIJANA!!!!!!
ma odlicna je ona...
A šta se desilo sa Anom Mirjanom? Zadnje čega se sjećam je da živi u Njemačkoj i da je udata. Zna li ko nešto više?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slucajno okrenuh na FTV, kad sam vidio onu koreografiju na pocetku showa, dok nisam podleg'o.... Nacionalna sramota... Unazad 7 godina, ne znam ni ko su nase tzv.missice... Jedino pamtim Danielu Vins, Ana-Mirjana Racanovic i tako te starije... Čisti kič i šund...
Gledamo odakle potiče djevojka, ko su njeni roditelji, da li je bila učenica generacije, koliko jezika govori i slično....................... - Jel ovo nesto slicno kao i kada se rasni Kerovi ocjenjuju (pitbull - Bully) pa gledaju ko im je djed,otac,majka,da li je mjesana krv ili nije,da li je dresiran ili ne itd. - Ili se trazi ljepota,linija,vitkost itd.... Meni sada ovo bas nikako nije jasno?
"Gledamo odakle potiče djevojka, ko su njeni roditelji, da li je bila učenica generacije, koliko jezika govori i slično.", da li zna kuhati?
Arijana svaka čast na hrabrosti. Svi smo svjesni da se u našoj zemlji nemozes "zaposliti" ak nemaš štelu a kamoli biti izabrana na nekom tkz IZBORU ZA MISS BIH. Što se tiče agencije koja vodi ovaj sav ŠLJAM mogu samo reći da su ogromni prevaranti koji nevinim djevojkama daju iluzije koje se nikad nece ostvariti,i dok one "hude" maštaju o probijanju na svjetski catwalk tek je nekoliko njih koje su POŠTENO uspjele istrajati u svojoj karijeri dok su ONE DRUGE isle upravo onim stopama kojima ih je vodila TA agencija i ispekle sebi poznata imena-DROLJE !! Što se tiče Isidoree želim joj sreću jer,gledajmo realno,bez mrznje,djevojka je stvarno lijepa i nadajmo se da ce uspjeti! Ne shvatam ovu mrznju u komentarima,jer svjesni smo da je kompletna drzava pa i sam izbor je jedan veliki nacionalni ključ!!!
Jbt, SInane, to što si naveo je sve ono o čemu jedan Srbin s Pala može samo sanjati!
NIJE NAMJESTENO ,TITA MI.
RAMIZ-PRODANA DUŠA! KUKU TI JE NAMA AL` JE BOŠNJO POJEFTINIO?!
evo ga Borovčanin poziva da se ostane na visini, samo jos jedna tacka koja otkriva da je sa pala...
A kao dosad nije bilo nikakvih stela, pa smo sad svi odjednom sokirani... Ovako veliko takmicenje, pa da prodje bez ikakvog namjestanja! Ma daj, molim te! U ovoj zemlji, nista se ne dobija postenjem. Ko god vjeruje da se u BiH neko ovakvo takmicenje moze osvojiti postenjem i zaslugom, vjerovatno vjeruje i u babaroge, Deda Mraza i ostale gluposti. Lijepo bi bilo da je tako, ali jednostavno nije. P.S. Djevojka je lijepa.
Ovo je primjer dobre štele! I to se desi ponekad.
nema sta pravi skandal......dođe mi da se roknem sada koliko me je pogodilo :=
Da nije zalosno bilo bi smijesno. Nacionalni kljuc; da je neka ljepota bas i nije; bilo je manje nasminkanih djevojaka a zracile su prirodnom ljepotom. A sumnjivo je kada vec idu na tu foru- da su inteligente , znaju jezike itd itd- Zasto se nije vodio s njima razgovor? Da cujemo tu inteligenciju, boju glasa? Kao mutave, ; koreografija Nula; odjeca Nula, usiljeni osmjesi; i naravno; favoritkinje su nosile ljepse haljine od onih sto su ispale.... Velika je razlika bila izmedju missica u svemu.. Kako god, za mene kao sto jedan rece ; najljepsa missica koja je bila i ostat ce- Ana Marija...Ostale su blijede kopije
cini se da je arijana saracevic bas helac upucena, ja je ne poznajem ovaku, inace mi je djelovala kao "zajebana" osoba. haman da data obecanaja nisu ispunjena :)
sta je tu cudno..pa srpkinje su oduvek bile medju najlepsim zenama sveta to svi znaju http://www.index.hr/black/clanak/brazilke-su-najljepse-a-srpkinje-seste-na-listi/772810.aspx
evo jos http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=09&dd=21&nav_id=902404
Ma najljepsa je bgm pa vi bolesnici pricajte sta hocete ionako su to napravili za vas...uzivajte