Prozirni komad
5

Dakota Johnson se na premijeri filma pojavila u mrežastoj haljini sastavljenoj od srebrnih lančića

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Dakota Johnson zvijezda je novog filma "Madame Web" koji je tek stigao u kina, a plijenila je pažnju svojim izdanjem na premijeri u Los Angelesu.

Glumica (34) je na premijeri filma "Madame Web" u Los Angelesu prošetala crvenim tepihom u prozirnoj mrežastoj haljini sastavljenoj od srebrnih lančića.

Dizajn ukrašen kristalima i mrežastim trakama bio je Guccijeva kreacija i jasno je odražavao temu filma, u kojem ona igra glavnu ulogu.

Dakotina stilistica, Kate Young, pobrinula se da sjajna haljina "ukrade svjetla reflektora", uparivši komad s donjim rubljem u boji kože, a ostatak izgleda je bio prilično jednostavan.

Haljini je dodala Messika Divine Enigma ovalni dijamantni kroj ogrlice kako bi uravnotežila duboki izrez haljine i minimalističku šminku.

Zvijezda filma "Pedeset nijansi sive" nije bila jedina koja imala impresivnu kombinaciju na događaju. Njene kolegice iz filma "Madame Web" također su se pojavile u odjevnim kombinacijama koje oduzimaju dah, a Sydney Sweeney se odlučila za poluprozirni izgled poput mreže, noseći izvezeni dizajn Oscar de la Renta.

Madame Web govori o mladoj ženi po imenu Cassie Webb (Dakota Johnson), koja otkriva da ima moć vidjeti budućnost zahvaljujući incidentu koji uključuje mističnog pauka koji je ugrizao njezinu majku dok je bila trudna (dok je istraživala paukove prije nego što je umrla).