Najljepše djevojke svijeta
0
BiH nema sreće sa misicama
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RUBI za ove izmislila ljepotu.......aj aj aj Barbara MOri
jadna BiH...
A sto niste stavili sliku Ivane Vasilj, miss Hrvatske, zgodne seksipilne plavuse? Ona je iz Bosne inace mada zivi u Njemackoj ;-)
Kakve veze ima Amela Radan sa izborom Miss BiH? I zasto je treba ufatiti? Pobrkala Zana SFF i izbor miss :-) Za razliku od papanskog izbora za miss, Amelin SFF je svjetski ;-)
Strane missice su prelijepe zato sto su izbori ljepote u tim zemljama dostojanstveni, sto se djevojke bave humanitarnim radom. Kod nas je stvarno katastrofa i nijedna djevojka sa stilom se nikada nece prijaviti na izbor na kojem mesar iz Zvornika ili auto-mehanicar iz Gacka plati da mu svalerka bude miss. Titula miss ne treba nijednoj curi iz grada jer se moze baviti manekenstvom, glumom, muzikom gdje god hoce i moze napraviti direktnu karijeru, a ovdje mora godinu dana da se pojavljuje kao budala na otvorenjima pekara i vulkanizerskih radnji. I da upoznaje uzasno degutantne likove i ruznjikave droljice koje boluju od bolesnih ambicija. Ma izbori ljepote u BiH - zdravo!
bosna i h. nema sreće... nije da nema sreće, nego kod nas kada se izabira miss BiH za Miss svijeta, jedne godine bude muslimanka, sljedeće hrvatica pa srpkinja i sve tako, ne daj Bože da pobijedi najljepša....
vidi ove miss svijeta 2008, nek joj ne skidaju krunu....jos uvijek je najljepsa
ova belgijanka mi je zujalica... i love her
A kako bi bilo da se neko potrudi pa nadje negdje i stavi sliku nase predstavnice?? pa da mozemo uporediti. Dosta vise prepisivanja i copy/paste. Ili bar nadjite pa paste ovdje.
Na sta li ova lici,jos je nigdje nisam vidio
Pored svih ovih misica nemamo sta trazit....a miss meksika je preeeelijeppaaa
prve tri-cetiri su vrh
Kao voditeljice Grand Parade, ili Sveta Renomea... : ) Odyebite sa papanlukom.
Pa naravno da nemamo sreće kada svaki put odaberemo papanku! Čiji je to ukus, pa ne biraju misicu uposlenici s TV Hayat. Žašto onda papanka svaki put.
Bugarka najbolja, ostale sve nekakve ciganke haha