Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''Mrtvo more u prošlosti se oslanjalo na obližnje izvore vode, ali su neki od njih tokom 60-tih godina prošlog vijeka preusmjereni, kao što je uradio Izrael kako bi obezbjedio protok vode kroz državu.'',,,sve je ovim rečeno
Čovjek je poput virusa, poput tumora...valja se seliti na neku drugu planetu, to treba da i budali bude jasno jer će zagarantovano da uništi planetu Zemlju. Način na koji čovjek (tumor) živi nije održiv, odnosno mi mijenjamo planetu prilagođavajući je svojim potrebama i kada zahvatimo dovoljno vitalnih funkicja naše drage planete odnosno našeg domaćina propast je neminovna ! Konačna metastaza !
Mrtvo more će nestati, ali golaći nikad ;)
Mislis na puževe....😂😂😂😂😂
@kiki naravno, k'o ovi puževi na fotkama ;))
ako mu dovuku vodu iz Crvenog mora onda neće više biti Mrtvo more
Kad mrtvo more nestane, znaj da nije daleko dan kada ce se pojaviti Isa avS..
i 20 je previse!!!!
Dead sea.... ne mozes potonuti... sve i da hoces😂😂😂😂😂 i da si ne znam koliko tezak😂😂😂
Nije poanta u tezini nekog objekta, vec u gustoći. Jedan mali kliker od stakla ili nekog metala ce potonuti, dok recimo jedna velika jabuka ili ogromno drvo nece :) Brodovi imaju hiljade tona, ali plutaju bez ikakvih problema sve dok je njihova gustoća _______ od gustoće vode ? :)
Jedino ako si mislila na "tezak", e onda je to nesto drugo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)