Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se macke uvijek igraju prije nego ubiju misa. Vjezbaju. Ovo kom je vijest nikad nije imao macku u zivotu.
U Istanbulu su sve zivotinje na ulici paze i dobro su uhranjene. Cak imaju organizacije sa kolima hitne pomoci gdje mozete prijaviti ukoliko je zivotinja zivotno ugrozena i to potpuno besplatno.
Cuj simpaticni snimak gdje macka mrcvari misa dok ga ne pojede. Macka ovako postupa sa svojim plijenom, udara ga sapama, grebe, nosi tamo vamo, a onda mu i dohaka. Ali eto, nekome je ovo i simpaticno, ocito nekome ko je macku vidio samo na slici i u prolazu, a nikad je nije imao.
E bas tako.. nisam jednom vidio kako ga mrcvari i zeza prije nego sto ga pocne krckati..
Ovo je pacov, šampioni!
Što je ovako glasno kad se pusti video? A nemre se smanjit
Jeli ovo miš ili pacov?
Tako glup video da sam ispovracao
Strašno simpatično
Ako se igraju zašto će nakon ove "igre" miš da završi mrtav. Ništa simpatično u ovome, ako pitate miša.
ja sam imao ludog macka on rokne misa i ostavi mi ga pred vrata
Ovo radi svaka maca koja uhvati misa. Igra se s njim prije bego ga pojede. Ovo isto radi i sa pticom. Dakle...mis je otisao na onaj svijet otprilike sat nakon snimka
samo ovde Tom nema nikave šanse protiv Jerry-a :) :)
Nije mis odavde kutarisao ziv
Nekom ovdje nije do igre 😂😂