Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Riječ je o obrazovanoj i inteligentnoj djevojci koji je razbila predrasude o psihopatama, to su i dalje samo neodrasli dječaci. Dosta više neobrazovanih i neukih djevojaka ! Evo jednog pisma in nekadašnjeg YU časopisa koji je počleo da razbija tabue. Draga Saveta, Sjedila sam sa mladićem u parku ljubili smo se fatali a onda sam ju u ljubavnom žaru zavukla ruku u njegov džep i napipala nešto tvrdo i duguljasto, od čega ne mogu nočima da spavam ! Reci da li je moj mladić notorni alkoholičar ????
Nije ona još upoznala klix komentatore hahaha
Muskarac bez stava,karaktera i samopuzdanja je pi*cka.Pravi pacenici,ulizuju se, traze i pitaju za dozvolu bez svog Ja i autoriteta i naravno da gube na svom personalnom integritetu ! Ako im se mlada ne javi na nekom od drustvenih mreza ; pate,placu i naracuju pjesmu Pijem da je zaboravim. Ja kao akademski gradjanin za mene je ovo fuj !!!
Ova Je zagorila ko platinska dugmad na golfu kecu.Ono skines razvodnu kapu a dugmad zavarila hohoho.
Ova je zagorila ko kaubojski lončić.
Ma ko kaubojska tava✌️
vjerujem da je jedan od njih bio i respo
prije chmoljo, on djeluje sekusalno ugrozen
HEJ DA ZNAS KAKI SAM JA PERVERZNJAK, JA VOLIM FETIŠE VOLIM GRUBR IGRE MALO UDARANJA PALIJOM I ZAVRTANJE UŠIJU
are you looking for a big dick to play wth..you look like a good fuck..sit on my face..i would love to eat your pussy. ovo su njoj perverzije. nije ona srela perverznjaka.
kao da je neka opatica :)
I ja gledam de je tu perverzija :) Cica nema pojma sta su ljudi sve u stanju da urade ne bi li dobili sliku guze u krupnom planu. E to je vec perverzija :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba pozvati kiksera, francikusa i drinskog
sto bi reko kardinal vinko jos jedna straca
Da li ga je Vinko ikad pristavio nekoj casnoj sestri
hahahaha za Klix je*ace :-P
hehe
Upoznala fašiste s Klixa kako bi vidjela jesu li takvi u stvarnom životu :-))))