Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka intima koju okacis na drustvene mteze nije iskrena ljubav. Prava ljubav je intimna privatna stvar i ona se cuva za sebe. Sve drugo je suplja prica ha ha
ti očito ne znaš šta je prava ljubav. iskrena je a često neshvatljiva pa ako ne znaš kako je to ne znaš ništa o ljubavi. komentar je suvišan
Nek' im je sa srećom.
Da ih Bog sacuva Hasuma, I pogleda...
Cekaj, “u moru umjetnih zaruka” - a ljudi snimili i okacili video prosidbe ko i ovi ostali “umjetni. Drugo - hladno se grle a pokrivena djevojka ? Trece - klecati na koljenu i zaprositi djevojku - vidjelo se na filmu nekad davno i sad je to moderna tradicija ?
Mogu im samo poželiti sve nabolje u životu,lijepa djevojka i solidno obućena što je danas teško naći i vidjeti.Po Instargramu Tik toku sve same kalašture, šta se dešava ovim djevojkama koje izbacuju guzice i sise na sve strane,niti imaju srama,odgoja,poštovanja,kulture,bože nas sačuvaj od takvih osoba.
U moru umjetnih zaruka.....dragi klixovci po cemu se to ove zaruke razlikuju od onih koji su u moru umjetnih.
prosio se mladi parr
osvojilo je moje prkno uz jutarnju kafu!
Turci su probili Bosnu i unistili su Bosansko kraljevstvo. Nikakve veze mi nemamo s Turskom osim ovih familija sti su došli u Bosnu za Turskim kazanom hrane. Mi ni s njima nemamo nikakve veze. Neka je laka zemlja Bosanskim velikašima.
Marama, pantole, zaruka sa momkom u stranoj zemlji na putovanju, internet zaruke. Sve jasno.
Budale!
´dje je ovo?
Čengić Vila.
Javno podjeliti svoj osjecaj prema voljenoj osobi drugima to je farsa i nebito za druge jer ne osjecaju ono sto ti licno. Ovaj mi vise lici na Murata iz Turske serije Izdaja.
Neknim je sa srećom, samo eto tim što su Turci, neka ih što dalje od Bosne i Hercegovine
Pa oni su napravili Mostar sve sto vidis zasluzni su turci!
Dan bez dzeke, fenerbahćea i turaka po bih je propao dan na klixu
Hau jes no. Ako nije objavljeno, kao da se nije ni desilo.
Zna on dobro šta ona misli