Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slušajući i primjenjujući savjete sa Klixa, do sada su mi pukle 4 (slovima: četiri) veze...stručnjaci, poserem vam se na znanje!
@commi mozes li mi dati broj od tog decka ?
Ima li i jedan clanak na klix-u da nisi komentarisala? :)
Ja svom co\'eku kazem vazda nesto fino. Ali je i dobar ko dobar dan, i gore i dole :) i u dusi of skrz :)))
Ovo preporucujem svim nafuranim djevojkama koje misle da s ljepotom mogu sve da pazljivo procitaju. Nece on oko tebe cijelo vrijeme titrati dok ti glumis tu neku hladnocu i furas fazone \"Necu se ja nikad prva javljati , on uvijek mora prvi\" Nije ni cudo sto mnoge takve djevojke budu ostavljene na kraju jer i muskarcima treba paznja a ne samo nama. Ljubav se daje i uzima a ne SAMO UZIMA ! It doesn\'t matter if you have a pretty face as long you got an ugly heart ;)
@ bobcat , mani filozofije , niste ni vi cvjecke jbt...
Cim zene muskarcima daju komplimente tu nisu cista posla, u pitanju je samo ljubav prema njihovim novcanicima.,ko je jos dozivio da mu zena dijeli iskrene komplimente.
hahaha...nadaj se da ce ti dati:P:D
@commi ...daj čoveku broj, štas\' se stis\'o :)
ludiiiii komentari:D:Dhahahahahhah
...ja dečku uvijek kažem da mu je tvrd ko kamen i dug ko Nil, poslije čega se znate već šta...
@ ... ..ti to ozbiljno ?...sluš\'o ? ...primjenjiv\'o ?...