Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam jednom sa dva prsta momku izbol aoci nakon sexa pa me ostavijo. Htjela sam nesto da ga pitam a on je ocekivao da ga necu nista pitat dok su mi puna usta.
nakon sexa popit nesto zapalit i gledati golu djevojku i da prica nesto al zanimljivo to je gotiva
vise sexa manje lupetanja po netu ;)
well, iskreno, i muskarac je zanimljiv samo dok ne dovede zenu do vrhunca, a poslije \"bjezi ziv bio mi s ociju\" hahaha
eto on će da meni kaže šta je najbolje poslije sexa...hahaha.. Pa skoro svi muškarci razmišljaju isto po tom pitanju.., žena je interesantna samo dok ne svrše..nakon čega se gubi zanimanje za nju...obično ide ono, cigara, pakuj se i idi kući..ili zavali se spavati..( osim ako nije sljedeća runda planirana)..ispravite me ako griješim.
Od internet-ratnika gori su samo inernet-jebachi!
alfamuzjaci bolje vam je da ovo dobro iscitate, mozda biste vise seksali a manje baljezgali po sarajevo iksu
Zene vise vole kitu od muskaraca. TO je naucno utvrdjeno.
Ja kad guzim isto ko da i ne guzim, a guzim, a i ne guzim, ponekad i kad ne guzim ja ustvari guzim, a i kad guzim, bas kao i da ne guzim. Sta sad ja da radim ? Mislim, kako da se ponasam, pomoGnite. PomoGnut cu i ja vama. Jer ja kad guzim, bas kao i da ne guzim.
Ja guzim, guzim, a kad se umorim zaspem. Kad se probudim opet guzim.
vidim, sve sami je-b-achi komentarisu hahahaha
a joj najbolje kad posle sexa djulagu obrisom joj od rukav ...tad poludi pravoooo
dobro je nigdje se ne spominje cigara nakon sexa a ni ps3 ja imam obicaj da razbacim malo ps3 nakon sexa i da se hvalim a knjige slabo citam
a jesi rutava, fuj... nema sanse da cu te lizat
Times of India... a na Bosanskom tlu uostalom ovakve clanke pisu sexualno isfrustrirane osobe... citaj nejebica :)