Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi kojima je SAMO to dovoljno su toliko "jednostavni", neću reći glupi, da bi svaki ostali, potencijalni kvalitet, bio puko opterećenje. Više koristi se može izvući od balege, nego od ovih "statistika", ili "istraživanja".
Gluplju temu u zivotu otvorio nisam, zna se desit tako, sretnes prelijepu djevojku, al kad progovori, bjezim i nogama i na rukama
Ruzan, tuzan i do Boga duzan... Trazim curu suprotnih osobina...
j.ebi ga ne piše ti se dobro, slično se sa sličnim spaja.
nije tacno!! suprotnosti se privlace. minus i plus ko amer i rus :)
Ma nije brate, kolko karakter moze poruzniti ili proljepsati nekog to je cudo...
Dobra vijest za lijepe djevojke,
koliko god vi pokušavali iz ko zna kojih razloga (možda ste vi jedna od onih koje smatraju da nisu lijepe, ili su vam supruge takve ili prijateljice.... nebitno) reći da je ovo nije istina varate sebe i ono koje pokušavate uvjeriti... ovo je apsolutno tačno, muškarcima je kod stupanja u brak najbitnije da je njihova žena lijepa i to im je dovoljno da budu sretni... ono što dolazi kasnije sa godina braka, djecom, kreditima, prljavim vešom i drugim stvarima je nešto drugo ali u momentu kada on "bira" sve što mu je bitno je da je ona lijepa a to je vam isto kao da li bi više voljeli da vas drugari vide u dacia-i ili bmw-u.... ono kad treba odraditi servis, zamijeniti gume, zupčasti o tome ćemo kad za to dođe vrijeme... znam da je za neke žene ova "činjenica" porazna ali tako je to bilo oduvijek...
Teorija ti ne drzi vodu, muskarcima je bitnije da djevojka bude pristojna. Ne vjerujem da ljepota moze ocarati muskarca u toj mjeri da zanemari nepristojno odijevanje, psovanje na rangu kocijasa, ili svađe, tuce sa drugim djevojkama.
Grijesis raymond, na kraju krajeva glupo je generalisati pa tako je i ovaj clanak u startu jednostavno glup. A i ta ljepota je opet relativan pojam.
Drugim rijecima ,muskarcima je za nesrecu u braku dovoljno da je zena ruzna:)
pa glupim amerima to je dovoljno !!
Poslije prve pomisli da vecu glupost nisam nikad procitala, pokusah shvatiti bit clanka i mislim da je stvar u tome da je neupitno da zena ispunjava sve ostale kriterije i razloge zasto je muskarac voli, a tacka na sve to je ljepota. I cak bih se u neku ruku slozila. Nema mi nista gore kad vidim zenu koja je nekad na nesto licila, pa u braku pocela izgledati k'o ocerupana kokos sa 20 kila vise i bez truna sminke. A brat bratu bar 80% zena u BiH se pocne ponasati prema tom sablonu. Eto to je moje shvatanje clanka, sad me slobodno mozete popljuvati ;)
Fragola upravu si :) Lijepa zena zna bit i glavobolja...pogotovo ako si hronicno ljubomoran :) Zato ufatis se kakve srednje ili malko ruznije i onda si sretan u braku nju niko od komsija nece da dira :))
...a ženama i da još ima para
Za srecu u braku kazu ''daj mu i kad trazi i kad netrazi''.:)
sad bi se ja posro na onog ko je napiso ovaj clanak. pa normalno da mi je moja zena ljepa. al ono sto je ljepo meni ne mora znacit da je ljepo i tebi. ha ja!!!
nema govora, adrijana je zmaj. al dzaba joj. ja kad vidim ovu svoju, sve me miline obuzmu!!!
Za srecu u braku je dovoljno da: ima skuhan rucak svaki dan (sto je bolji, veca je sreca), da je dobar sex, da djeca slusaju, i da je uvjek sve sremno i i speglano u ormaru unaprijed. Ja za ovih par stavki zeni zvijezde sa neba skidam ako treba, da ne bude "eno ga zenski izrabljivac".
zenski izrabljivac!
Ziva glupost to Samo amerikanci zele jer kod njih Zene nekuhaju nego Samo jedu pizze I McDonald's hebo I'm pas tronanu
Rodila Fata jedanaesto muško dijete: - Kako mu je ime? - Mujo! - A ostalima? - Mujo! - Pa baš svi Mujo? - Svi! - A kako ih razlikuješ? - Po prezimenu!
Pita Mujo Sulju: - Kako Fata skija? -Ko grom, svaki put pogodi drugo stablo!
...j­ebalo vas istraživanje...s nepoštovanjem, commi.
danas svako istrazivac xD ma koliko primjera ima kod nas samo (a kamo li u svijetu) da je muskarac u braku sa lijepom zenom, a vara je. a tuzno je to sto obicno takvi varaju sa tako da kazem ruznijim zenama od njegove... zvucace pateticno ali bez ljubavi nema ni srece :D