koliko god vi pokušavali iz ko zna kojih razloga (možda ste vi jedna od onih koje smatraju da nisu lijepe, ili su vam supruge takve ili prijateljice.... nebitno) reći da je ovo nije istina varate sebe i ono koje pokušavate uvjeriti... ovo je apsolutno tačno, muškarcima je kod stupanja u brak najbitnije da je njihova žena lijepa i to im je dovoljno da budu sretni... ono što dolazi kasnije sa godina braka, djecom, kreditima, prljavim vešom i drugim stvarima je nešto drugo ali u momentu kada on "bira" sve što mu je bitno je da je ona lijepa a to je vam isto kao da li bi više voljeli da vas drugari vide u dacia-i ili bmw-u.... ono kad treba odraditi servis, zamijeniti gume, zupčasti o tome ćemo kad za to dođe vrijeme... znam da je za neke žene ova "činjenica" porazna ali tako je to bilo oduvijek...
Teorija ti ne drzi vodu, muskarcima je bitnije da djevojka bude pristojna. Ne vjerujem da ljepota moze ocarati muskarca u toj mjeri da zanemari nepristojno odijevanje, psovanje na rangu kocijasa, ili svađe, tuce sa drugim djevojkama.
Grijesis raymond, na kraju krajeva glupo je generalisati pa tako je i ovaj clanak u startu jednostavno glup. A i ta ljepota je opet relativan pojam.
Prikaži sve komentare (75)