Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kontrakdiktornost zesca. Treba da je niska , mala , mrsava al da ima balone u sisama, a onda posto mora da bude simetricna, mora da ima i siroke kukove i zamisli sad ti tu ljepotu... majko mila... pa izgleda kao karikaturaaaaaaaa!!!!!!! Smijesno je govoriti o nekim studijama za ovakva pitanja, mislim prica jedno da se o ukusima ne raspravlja ali jel opet oni se mogu proucavat... ko je ovdje lud?!
Ameri, samo da je veliko pa i grudi. Lepo je pre dvadeset godina Bora \"corba\" napisao pesmicu...\" Amerika kod devojke! voli velike dojke!.. Nije vazno ni znanje ni ime no da ima veliko VIME! ...A da bi se probila mora biti kobila.......
zapadnjackog sranja i sovinizma, povraca mi se. Koliko to muskaraca ima sansu da ima bas onakvu zenu kakvu zeli, u vecini slucajeva je daj sta das. A zapadnjacka opsjednutost sisama, vec mi ide na zivce....ma bjaaaaaazi
Joj nista ne kontate. Sitna je ali su joj noge duge jer rastu ispod pazuha. Uglavnom, u 20 cm kvadratnih onda imate bujne grudi, usta i vaginu, pa se ne morate puno zahmetiti.
Pa sta je konkluzija? Dugonoge ili malene??? Ja smijesna teksta. Pa bolje je neobjavljivati nista nego ovakve nebuloze.
e stvarno jedan od kontradiktornijih teksotva sto sam ikad u zivotu procitala, dajte ljudi dobro procitajte prije nego objavite nesto.
kako sitna zena moze imati tako duge noge, jos uz to velike grudi..da, da..sifone....zena sa oblinama i grudima je najcesce je punija i cesto kracih nogu..mrsavih nogica i dugih i nemaju grudi velike..
ma dosad su bile visoke manekenke in...
tko je otkrio ameriku?
oj, kakva su ovo nebulozna istrazivanja?! kako je glasilo pitanje? da li volite sitnije zene, dugih nogu i bujnog poprsja, ili krupnije zene, kratkih nogu i sitnijeg poprsja?