Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moja amerikanka nisi ti bila na romsko svadbi
Kod Roma svadba traje 10 dana 🤣
Seljaklook. Svadbe treba ukinuti. Dođu i odmjeraju jedni druge, pa poslije tračaju ko je šta obukao, koliko je para ostavio, ko je darovao mladu, a ko nije.. Bolje kakvu večeru organizovat, ali za najbliže mladine i mladoženjine, kuma i kumu i tjt. Fotograf da sve zabilježi i ende.
Da tako sirotinja govori. Svadbu nije lako organizovati za toliko ljudi
Penelop neka pravi svadbu ko hoce,neko to voli,neko ne voli. Neko voli ici na svadbe,ali nikad recimo ne bi napravio svoju svadbu. Sve je stvar izbora. Postujem svačiji izbor ukoliko mi ne stvara problem.
Neću reći da te volim, pjesma ljepše priča dok djeliće svoje duše u stihove redam, ti si svijetla tačka u mom tamnom danu, za tebe se živi, tebe nikom ne dam...
😞
❤️❤️🧚‍♀️🐉❤️❤️😊😘😘
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Americi nema seljakluka sa sviranjem auta
Mlada u kratkim rukavima, otkrivenih prsa se ljubi sa mladozenjom ispred efendije. Ovo nikad ne bi proslo kod muslimana, ovo nije dio serijatskog vjencanja.
razlika je sto u nasim svatovima samo je kum naoružan, a u americkim su svi naoružani
Zar u Americi nije sve najbolje, i najlljepse, zar svi tamo ne zive onako kako nam prikazuju u Holivudskim filmovima. Sad sam se bas razocarao u "obecanu zemlju" ili kako je jednom Trump rekao, dok je bio u Bijeloj kucI " Amerika je najbolja zemlja na planeti zemlji" ??? Naravno, to moze reci on kome je otac ostavio 1000 stanova i kuca.
Jedino sto se mogu slozit kad vidim paradiranje sa autom i mahanje zastavom u vecini slucajeva neke države ili arapska slova jedini dio te naše "tradicije" koji mi se ne sviđa.
Boli koga briga šta ti pričaš.Amerika he odavno divlji zapad.
Hahah u americi prolazi sve i svasta, gore nego i u filmovima. Mala ne seri
Ma u pravu si ali nisu sva vjenčanja takva. To samo prave takva vjenčanja oni koji su pokrali državu, imaju para pa se razmeću, svadbe kod normalnih ljudi su normalne. Možeš to provjeriti ispred opština,.
Ridiculous uzas obicaj
Imaju dvije ruke i noge, dva uha i oka i jedan nos. Amerikanci misle da je uvijek kod njih svjetsko prvenstvo u svemu.
Realno,običaji su nam seljački i jedva čekam da se ovo svede na minimum
neće se nikad svesti jer smo cigani i samo se prenosi s koljena na koljeno
ne bi prošlo pucanje u zrak, a na trafici kupiš oružje? kako?
ne blamiraj se.. prvo poceli u super marketu, pa pekari, pa pijaci i sad na trafici… odakle te gluposti nadjete..
Ja i?
Neki od papaka se vjenčaju šerijatski#
Jesi to ti Šerife Konjeviću?