Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve strucnjak do strucnjaka. O uksima ne treba raspravljat. To sto je arhitekta napravio je neka njegova zamisao...e sad dali virijedi ili ne 100 ljudi 100 cudi a cim se raspravlja znaci da nije lose.
Djeluje prazno?! :S
Meni je lijep ovaj stari dio,zraci ugodnom atmosferom,prostora za cvijece i klupice ima dovoljno,bas slatka kuca na prvi pogled.Drugi,novi dio je blago receno uzasan.Izgleda kao ogromna odrezana cijev,kuhinja k\'o kutija kojoj se tacna lokacija ne zna.
Ruglo da covjek povrati!!!