Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
mozda ovako... Sir Charles Spencer "Charlie" Chaplin je rođen 16. aprila 1889. godine u Londonu, a umro je 1977. godine u Švicarskoj. ?????
Hermoso,zločest si :-D Hahahahaha... ;-)
"Chaplin je rođen u Velikoj Britaniji, a umro je 1977. godine." Prekrasno.
mozda ovako... Sir Charles Spencer "Charlie" Chaplin je rođen 16. aprila 1889. godine u Londonu, a umro je 1977. godine u Švicarskoj. ?????
e ne znam..ostao sam bez ideje..jeste valla zahmetli..:)))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hitler :P
U svim filmovima je glumio siromaha, a pravo je bogatstvo imao.
..the kid, pogledajte film, makar na telefonu onako navece kad nemate nista dosadno vam...ako vas suze ne obliju nece nista...film bez rijeci ali sa takvom dusom... al danas ljudi gledaju filmove samo koji izlaze u kinu...ako je 2 godine star nece da prica o tome...a kamoli pogledati klasike iz zlatnog doba holivuda to bi te nazvali ludjakom
niko pametan se nece hvaliti sa svojim bogatstvom :)