Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A tek šta lajk na Facebooku čini kod mnogih.. eee...
volim te
i ja tebe
Osmijeh stranca, rijeci volim te, komplimenti i bla, bla, bla. Ako ne vodis racuna o svom izgledu zbog sebe, cemu sve to.? Zato ja ovo spilim, radim i trosim.
Hoćeš da kažeš da se ne osjećaš lijepo kad ti potpuni stranac poželi laku noć..........al baš ono od srca..............nemoj zezati.....listen to you heart..... ; )
Osjecam se lijepo i zahvaljujem, ali ja rekoh da se sebi dotjerujem a ne drugima.Svi mi volimo komplimente i njezna saputanja, kako zene tako i muskarci.To je normalna stvar.:)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Iskren osmijeh u pravom trenutku, čini čuda !
znači imaš više pouzdanje što te više lažu
...ko ne vjeruje u sebe, mora snagu gradit' na tuđim mišljenjima...