Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
One zadnje 2 slike mi nisu trebale prije ručka :D
čime ono drži granje
Pa imamo mi u Zenici isto covjeka koji zivi u pecini. Neka ga novinari malo posjete. ALi on zivi u pecini zbog nemara drzave za normalnim ljudima. Ko zeli pomoci covjeku licno cu ga odvesti do njeka. Živi uz Babinu rijeku, na lokalitetu kamenoloma.
hahaha , dobro sam napisala neko vece ! - ovo je neka medijska kampanja sa izolovanim ljudima ! dajte BA klix-ovci, sta je ovo ?!
jel' mu ono neko navratio na sijelo?
jeste sam sebi navratio na sijelo
Blago njemu, zaboli ga *** hocel imat od cega platit sutra struju, vodu, itd
prodajem dvosobnu pecinu 8 sprat, ili mijenjam za manju uz doplatu
posla masha u sipke, i feng go u pritke!!!
Jos u kamenom dobu.
super, ovako ću i ja jedan dan otići u pečinu kad mi sve dokundishe...
Ja vijesti, pa kod nas pustinjaka u parlamentu I presjednistvu za nafatat.
Tokom 20 godina života u pećini, radio je na njenom proširenju, ubacio je dormeo madrac,tv plazmu sony,za par nedjelja stigla mu je i nova natuzzi kuhinja,ugradio je i pokretne stepenice kako bi se lakše uspeo uz liticu. Pećinu je otkrio još kao dječak,dok se vozikao svojim mercedesom slk :) kakav gigant..
Sam al sreran!
Zaratustra !
Ima i u Zenici, a vi nasli ovog hebenog Kineza
..biće da mu je puna kapa...
eno neki comi_do_groba klixa po klixu. navukli se ljudi na tebe.
...sve j edobro dok kinezi ne saznaju za "commi"...e, onda smo nay........
PRIKAŽI ODGOVORE (2)