Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta ako nemamo hrabrosti da se izvinimo onome koga smo povrijedili?
toliko osobnog nerviranja da bi se oprostilo nekom tko nas je povijedio. nema smisla. ako nas je povrijedio nek ide u X., a to vrijme sto bi se sami maltretirali da mu oprostimo, trebamo priustiti sebi za lijepe stvari. prvo- ne zivo se stotinu godina da se na te baksuze trosi vrijeme i drugo na svijetu sedam miliardi ljudi. amin.
sve bi to bilo u redu kad bi u ovom svijetu sve bilo CRNO I BIJELO... kad bi se tačno znalo ko je krivac a ko žrtva...ko je napadnut a ko napadač ali danas šta god da vam se desi od strane drugog taj drugi ce NEGIRATI KRIVICU eto...vi odlucite u svom zivotu da oprostite nekom nesto...on ce se JOS NALJUTITI JER ON NE PRIZNAJE DA JE ON KRIV...NEGO SMATRA DA STE VI KRIVI hehehe...tako da članak je dobronamjeran al je naivan ko da je iz CRTIĆA
odgovor je:nikako kad se nesto desi gotovo je nema davanja kredita na vlastitu stetu
\"O d j e b i\" je najljepsa rijec u bosanskom jeziku, i toplo je preporucujem za ljude koji nisu ni vrijedni oprosta!
Prespavati pa onda razgovarati ! Ako se radi o fizickom konfliktu , tu nema vise razgovora .Ako se radi o verbalnom ,onda je najbolje u 4 oka i u miru razgovarati jer niko nije perfektan ,a ima i ona poznata \" zuta minuta \" poslije koje se svi kaju.
Šta reći ? Koju posluku porati ? Kome ? Onoj koja me povrijedila (NESVJESNO) glumeći mi najbolju prijateljicu ? Sigurno ne. Možeš oprostiti ali NE SMIJEŠ ZABORAVITI.
osobu koja vas je povrijedila odj.bite iz svog zivota jer \"jednom ko vas ošamari ošamarit ce vas i drugi put\"
fali tacka 6 , a to je : Prebite osobu koja vas je povrijedila , ako se nakon toga budete bolje osjecali oprostite toj osobi , ako se stanje ne promjeni , posaljite tu osobu u PM i nastavite sa svojim zivotom