Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žene moraju voljeti sebe i svoje ''nesavršenosti''i nema tu velike filozofije,voli sebe onakva kakva si ,pa će te i drugi voljeti:)))
Nije na odmet paziti na liniju i hraniti se zdravo 😉
To ti važi kad je potšovanje u pitanju, poštuj sebe prvo pa će te i drugi poštovati. Ali "voljeti", to što ti sebe voliš takvu kakva si, uopšte nije razlog da te i ja volim.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dajte nam jednom i kakvo trbusasto musko da ga malo izanaliziramo, nisu ni muski idealni ni Bogom dani da se o njima ne moze komentarisati. Sita sam vise ovakvih clanaka i sranja o zenskom tjelu. Pocrkacemo gledajuci visak sisa i guzica, jabali ga kompleksi i ko ovo davljenje uporno stavlja.
Mislis na onog manekena, hehe ljubomora na dobar izgled i uspjeh.
Ne zakite ga zene, nego muskarci :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Utiču i to puno pravo , nažalost .... iskreno govoreći uz medije dobar dio krivice za to je i na muškom rodu .... nonstop se plasiraju neki fotošopirani savršeni top modeli i neki nedostižni i malo bolesni ideali ljepote i zbog toga nabijaju komplekse djelu ženske populacije mnoge "jadnice" da ih tako nazovem im streme i pokušavaju ih dostići i često zbog toga ugroze život i zdravlje ... tužno je to ma najrađe bi pošamarao većinu ovih stilista , dizajnera spuštajnera isl. feminiziranih fegetića , jer na njima leži najveći dio odgovornosti ...
Dizajneri reklamiraju odjeću, a ideale ljepote si žene same nametaju, nitko ne traži da žene izgledaju kao modeli koji su za to plaćeni.
uglavnom ne traži , ali ovo gore u vezi ideala ljepotesam mislio na cure koje žele postati modeli i super izgledaju , ali ne zadovoljavaju kriterije gore spomenutih i zbog toga se izgladnjuju i ugrožavaju zdravlje ..... a u vezi nametanja , ne znam šta bi ti rekao ... ima tu svašta neke nameću same sebi ,a nekima se nameće tj prigovara im se da nisu dovoljno dobre .... nismo svi isti , ni vi žene , kao ni mi muški :)
Ne pucam ni ja od samopouzdanja, ali brate mili ima ih toliko iskompleksiranih da obilaze butike i uspoređuju se s lutkama za odjeću pa šalju prosvjedne note..strava..
Ja se sebi sviđam ovakva kakva jesam i ne zanima me ako se ne sviđam nekom drugom, jer i meni ima sijaset osoba koje se ne sviđaju.
@hamo.bonaparte Ja sam odlična, kakvih ima ;-)
@ hamo.bonaparte Hvala Bogu pa jesam.
Živimo u takvom svijetu gdje se ne može tačno znati šta osoba radi zbog sebe, a šta zbog drugih, žene se uljepšavaju zbog drugih, muškarci se hvale kako bi bili veliki u očima drugih... Kopiramo sami sebe, sličimo jedni drugima više nego to i mislimo... Možda je zbog tog mržnja zavladala... ko zna..
Ne čitajte magazine....odmah u kakvu kliniku za flomasteranje i sjeckanje.
Zdrava hrana, teretana i minimum sminke, ljeti nikako :)
Prvo se pozabavite problemom: Kako žensko ponašanje zaista utječe na sliku koju žene imaju o vlastitom tijelu?
Pa što se ne izbore mozgom za svoju sreću. Ko' da ih ja tjeram da se slikaju pred ogledalom uvrnute tako da se istovremeno vide sise, guzovi i usta...
faking kompleksi
ovo je meni top !