Utiču i to puno pravo , nažalost .... iskreno govoreći uz medije dobar dio krivice za to je i na muškom rodu .... nonstop se plasiraju neki fotošopirani savršeni top modeli i neki nedostižni i malo bolesni ideali ljepote i zbog toga nabijaju komplekse djelu ženske populacije mnoge "jadnice" da ih tako nazovem im streme i pokušavaju ih dostići i često zbog toga ugroze život i zdravlje ... tužno je to ma najrađe bi pošamarao većinu ovih stilista , dizajnera spuštajnera isl. feminiziranih fegetića , jer na njima leži najveći dio odgovornosti ...
Dizajneri reklamiraju odjeću, a ideale ljepote si žene same nametaju, nitko ne traži da žene izgledaju kao modeli koji su za to plaćeni.
uglavnom ne traži , ali ovo gore u vezi ideala ljepotesam mislio na cure koje žele postati modeli i super izgledaju , ali ne zadovoljavaju kriterije gore spomenutih i zbog toga se izgladnjuju i ugrožavaju zdravlje ..... a u vezi nametanja , ne znam šta bi ti rekao ... ima tu svašta neke nameću same sebi ,a nekima se nameće tj prigovara im se da nisu dovoljno dobre .... nismo svi isti , ni vi žene , kao ni mi muški :)
Prikaži sve komentare (63)